Porovnání modelů

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Porovnání modelů

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:AA DieCast Resin Hybrid Edition, to je věc, kterou jsem dosud nepochopil a už asi ani nepochopím. Já se nechal 1x napálit, neuvědomil si, že Viper Competition Coupé je Body Shell a dodnes se té potvory nemůžu zbavit. :lol:
..to nemůžeš prodat,proto že jsi si vybral špatnou barevnou variantu. :lol:
A jinak pánové,lepší neotvírací model od AA než otvírací Solido či Norev se špatně slícovanými díly a pokud to nevyrobí někdo otvírací v lepší kvalitě,tak zatím Body Shell stačí.
A ruku na srdce pánové,kolikrát máte ty své modely ve vitríně otevřené-já většinou když ho koupím a pak už jen vekmi zřídka,nebo vůbec ne.

PC CZ

Příspěvek od PC CZ »

Espada, GT-R a GT-R policie, Reventón anebo "911" 1964 jsou výprodejové modely ? Nějak jsem to nepochopil, pokud se nemýlím tyhle modely jsou zcela jistě nové-tedy z letoška... Nebo jsi měl na mysli WRC ? %Ze by šly tak rychle do výprodeje ?

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To Sva57 :
Souhlasím, že lepší je neotevírací AA než otevírací Solido, ale to nic nemění na věci, že si nekoupím ani jeden. :(

To PC CZ :
Ne, měl jsem na mysli Alfa Romeo 1750 GTV nebo BMW 2000 Touring. Tak zvané novinky v shopu FoxToys ze dne 3.9.2009. Vždyť to je do oči bijící.

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

Našel jsem zajímavé fotky dvou Superbů. Abrex vs Čína

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dík Karle za fotky.Řekl bych že exteriér je podstatně lepší u Abrexu,interiér zase u čínské verze ;)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

sva57 píše:Dík Karle za fotky.Řekl bych že exteriér je podstatně lepší u Abrexu,interiér zase u čínské verze ;)
Na číně je asi silná vrstva laku a některé detaily.Třeba u světel.Jinak si myslím že celkový dojem hraje pro čínu.Co ty na to?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

ksmotorsport píše: Na číně je asi silná vrstva laku a některé detaily.Třeba u světel.Jinak si myslím že celkový dojem hraje pro čínu.Co ty na to?
No já dám více na exteriér a jelikož Abrex mám doma v reálu a ten interiér taky není tak hrozný.Pro Abrex hraje podstatně lepší slícování dílů(to zadní víko s tou zadní lampou u číny je příšerné),lepší lak,lepší kola,lepší světla a lampy.Toť můj názor. ;)
A ještě cena-Abrex vyjde cca o 1000 kč levněji

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Tak čínané mají detaily, o kterých by se mohlo abrexu jenom zdát např. Dřevěné obložení, vpichy po jehle na sedačkách, přední světla nebo tlačítka na volantu.Vše ostatní hraje ve prospěch abrexu(Ovšem pomineme-li přední nedotvíratelné a zadní neotvíratelné dveře :x .Bavil jsem se ohledně toho s panem Borským a říkal že měl kvůli tomu několik reklamací a stížností.)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ondra píše:Ovšem pomineme-li přední nedotvíratelné a zadní neotvíratelné dveře :x .Bavil jsem se ohledně toho s panem Borským a říkal že měl kvůli tomu několik reklamací a stížností.)
..u mého modelu s dveřma nemám problém-že by vyjímečný model? :D

Ondra

Příspěvek od Ondra »

sva57 píše: ..u mého modelu s dveřma nemám problém-že by vyjímečný model? :D
No jak se to vezme, ta škvíra nedovření je vidět i na oficiálních fotkách http://www.abrex.cz/images/catalog/larg ... -010YB.jpg na černé nejvíc http://www.abrex.cz/images/catalog/large/118AB-010D.jpga u těch zadních dveřích musím vyvinout trochu větší sílu jinak ten model neotevřu.Poprvé jsem se bál že urvu kliku :D :roll: .Problém je paradoxně jenom na levé straně, na pravé je to v pořádku.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“