Modely CMC 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely CMC 1:18
Ani ne hoďka práce, už se to povedlo.
Zapnout to do sponky by ještě šlo, ale pak provléct ten konec oním poutkem za sponkou, to jsou nervy.
No ale zase na druhé straně, za ten pohled to stojí.
Zapnout to do sponky by ještě šlo, ale pak provléct ten konec oním poutkem za sponkou, to jsou nervy.
No ale zase na druhé straně, za ten pohled to stojí.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore, ty firmě CMC teda těmi fotkami děláš pořádnou reklamu,samozřejmě pozitivní Opravdu špičkové promakané modely.
Díky Libore, že jim dělám reklamu, tož to by mohli nějak zohlednit při mých dalších nákupech.
Takové krásné modely si zaslouží pěkné a podrobné foto. CMC je moje srdcovka.
Takové krásné modely si zaslouží pěkné a podrobné foto. CMC je moje srdcovka.
ach tie šikovné čínske ručičky ...krasna práca + krasne fotky
modrý Mondial, pekný Mondial
Dalsi kus podla mojho gusta Neda sa nez suhlasit, fotky su velmi dobre, ale trochu mi chyba aspon jedna, dve fotky na ktorych by si sa pohral s hlbkou ostrosti. Potom by to bola uplna pecka (aspon pre mna). Radost sa pozerat ...
Díky pánové, čínské ručičky udělaly krásný model, české ručičky se ho pokusily slušně vyfotit.
Myslím, že to by pro tentokrát v oblasti česko-čínské spolupráce mohlo stačit.
Jarku, jestli jsem tě dobře pochopil, ty bys u některých foto uvítal spíše MENŠÍ hloubku ostrosti, že jo.
Je to věc názoru, já u fotek modelu preferuju, aby toho bylo vidět co nejvíc. Na umění si tady moc nehraju, navíc když už to teď všechno fotím v interiéru.
Přece jenom, je to model auta, ne ženská.
Myslím, že to by pro tentokrát v oblasti česko-čínské spolupráce mohlo stačit.
Jarku, jestli jsem tě dobře pochopil, ty bys u některých foto uvítal spíše MENŠÍ hloubku ostrosti, že jo.
Je to věc názoru, já u fotek modelu preferuju, aby toho bylo vidět co nejvíc. Na umění si tady moc nehraju, navíc když už to teď všechno fotím v interiéru.
Přece jenom, je to model auta, ne ženská.