Rezin 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Rezin 1:18
Tie bočné okná sú také nič moc, ale možno je to len prototyp a niečo dopracujú. V polici pri Laudoracingovej Bete Montecarlo jej bude dobre.
Ťahač a dopravník pôjde preč, v tých farbách keby sa dal použiť pod Alpinku by bolo riešenie, no to už je prekombinované.
toto: https://www.modellbauoswald.de
Ťahač a dopravník pôjde preč, v tých farbách keby sa dal použiť pod Alpinku by bolo riešenie, no to už je prekombinované.
toto: https://www.modellbauoswald.de
Mě teda nejvíc zaujal Renault Master. Z nějakých zvrhlých pohnutek se mi ten prapůvodní vždycky moc líbil 

Coupé Zagato od Lauda tak trochu vzhledově připomíná naši Škodu UVMV 1100 GT z roku 1970, která je zdá se mě líbivější.
UVMV je klasika, v duchu dúfam, že je Autocult vyrobí.
Toto Zagato v reáli je pekný stroj, tu sa mi zdá, že mu viac padá predok, taký zvláštny pocit mám z modelu. Ale byť alfisata, tak neváham. Ušla mi predobjednávka na SZ, tú by som vzal, červenú. Nevadí, ešte bude.
Toto Zagato v reáli je pekný stroj, tu sa mi zdá, že mu viac padá predok, taký zvláštny pocit mám z modelu. Ale byť alfisata, tak neváham. Ušla mi predobjednávka na SZ, tú by som vzal, červenú. Nevadí, ešte bude.
Ohlásené prvé dve novinky od Otta na 5-6 mesiac a zajtrajší rally set s R17.
(to len tak, keďže moc príspevkov sa na fórum nehrnie)
(to len tak, keďže moc príspevkov sa na fórum nehrnie)
Novinka u LR - Fiat Dino Coupe 1967.
58 rokov starý dizajn.
Čiste teoreticky - myslel som, že červená alebo modrá farba bude pre Dino to naj, no v striebornej vyzerá asi najlepšie.
58 rokov starý dizajn.
Čiste teoreticky - myslel som, že červená alebo modrá farba bude pre Dino to naj, no v striebornej vyzerá asi najlepšie.
Ten elektro koncept Audi Sport z roku 21 - Elengend EL1 vypadá brutálně. Škoda, že není v červené. Zamýšleli vyrobit 30 kusovou sérii. Jestli se skutečně tak stalo jsem se nedopátral.
- Přílohy
-
- gzzzh.PNG (348.1 KiB) Zobrazeno 491 x
Páči sa mi, keď automobilky navrhnú nový model v retrodizajne modelu, ktorý bol a je veľmi známy a stále populárny. Renault to doviedol asi najlepšie a hlavne už aj do série. A táto Audi električka by bola tiež v tejto kategórii.
Ďalšie farby Otto určite časom vypustí, veď to sú jednoducho zarobené peniaze.
Ďalšie farby Otto určite časom vypustí, veď to sú jednoducho zarobené peniaze.