Však uvidíme,kolik se jich tam vyrojí........Renault 5 bylo 1500 a je také pryč... podle mě to berou ve velkém překupníci, aspoň podle eBay...
OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Rozhovor s výrobcem OTTO
-
V pondelok pre istotu odosielam registráciu, uvidím či to akceptujú. O skúsenosť sa samozrejme potom podelím.
To jsem zvědav jak dopadneš.Moje registrace skončila v černé díře 

-
Ale posielal si to mailom, ja skúsim riadnou poštou. No uvidíme.
Tak dnes mi přišel AX Sport 1/18:

Mohu srovnat s dřívějším Saxem...
Lepší zpracování lepidlo nikde nevylézá maska, světla, okna a další věci jsou pěkně udělané.
kola opět z plastu - otáčejí se hodně ztuha, zase nelítají jako u Saxa kde jsem zkracoval zadní osičku.
Přední znak na kapotě není řešen tiskem ale kovovým písmem (kdo bere Čínské modely zná) je to napohled krásné, na údržbu je to zoufalost, ale tentokrát OTTO příjemně překvapilo. Dodává ještě jeden znak náhradní v pytlíčku a v přepravním polystirénu je pro to zvláštní místo, tím mají u mě velké PLUS.
Z modelu jsem spokojen v březnu má vyjít veze GT (jiné kola, jiný potisk a barva) kterou beru také.
Mohu srovnat s dřívějším Saxem...
Lepší zpracování lepidlo nikde nevylézá maska, světla, okna a další věci jsou pěkně udělané.
kola opět z plastu - otáčejí se hodně ztuha, zase nelítají jako u Saxa kde jsem zkracoval zadní osičku.
Přední znak na kapotě není řešen tiskem ale kovovým písmem (kdo bere Čínské modely zná) je to napohled krásné, na údržbu je to zoufalost, ale tentokrát OTTO příjemně překvapilo. Dodává ještě jeden znak náhradní v pytlíčku a v přepravním polystirénu je pro to zvláštní místo, tím mají u mě velké PLUS.
Z modelu jsem spokojen v březnu má vyjít veze GT (jiné kola, jiný potisk a barva) kterou beru také.
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
pěkný Citron,s tím přebytečným lepidlem se Otík nějak polepšil a nebo jsme kápli na lepší kusy
toho AX jsi bral už přímo od zdroje(Otíka)nebo ti taky uniknul??

U Otta mam uz skoro rok registraciu a posledne modely som uz tak bral.
No januarove veci mi neposlali, hoci ich potvrdili. Myslel som, ze mi to poslu spolu s februarovymi, ked som to predobjednaval a platil naraz, ale mylil som sa.
Momentale po dodani februaroveho balika som ich oslovil a cakam.
Asi frantikom moc logistika nejde. Proste neprekvapili.
No januarove veci mi neposlali, hoci ich potvrdili. Myslel som, ze mi to poslu spolu s februarovymi, ked som to predobjednaval a platil naraz, ale mylil som sa.

Asi frantikom moc logistika nejde. Proste neprekvapili.
Otázka zda s tím počítají a mají něco ještě v rezervě, nebo zda ti jen vrátí peníze protože pak by tě model přišel na eBay od překupníka mnohem více a byla by ironie že zrovna tebe který si ho předplatil dopředu.
Sbírka modelů Citroën