Modely Tatra

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
collector

Re: Modely Tatra

Příspěvek od collector »

Stevko86 píše:ja už deň rozmýšľam že by som kupil jednu tuto Tatru, rozobral, ju, odlial a spravil malu seriu otvaracich 603 v 1:18....mne tie resiny prídu strašne nedôstojné, neotváracie makety :P....len rozmyslam lebo dalsich 100e mimo plánu dať, ešte neviem :) hlavne Rally 603 by som chcel, a tymto skopirovaním by som si odpustil veľa roboty :)
A k čemu je dobré to otvírání ? Když dám model do vitriny, tak jsem rád, že má krásné tenké spáry a otevírání je mi úplně jedno. Nebo vy si modely vyndaváte a zavíráte a otevíráte... ?

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

no ja napríklad áno, tu mam Countach na poličke, cely je otvoreny, a vyzera to super...dokonca aj tie vyklapacie svetla vyzeraju dobre :)...mne vadí aj to že resin aj ked je drahy alebo drahší ako kovovy model, nie je tak prepracovaný :P
modrý Mondial, pekný Mondial :)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

collector ono ale potom nemá veľký zmysel kupovať drahú 1/18 keď 1/43 sa tiež neotvára a stojí o dosť menej nie? Takže keď už osemnástku, tak otváraciu. Ale ak iná nie je, tak sa nedá nič robiť a hlavne ak je to T603 a kúpi sa aj neotváracia ;)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

collector

Příspěvek od collector »

Stevko86 píše:no ja napríklad áno, tu mam Countach na poličke, cely je otvoreny, a vyzera to super...dokonca aj tie vyklapacie svetla vyzeraju dobre :)...mne vadí aj to že resin aj ked je drahy alebo drahší ako kovovy model, nie je tak prepracovaný :P
Máte pravdu, že výklopná světla si taky u některých modelů nechávám otevřené. To vypadá fakt dobře. Ale jinak mi resin nevadí. Model vypadá dobře, interiér je vidět přes okýnka a tak jsem spokojen. Tedy až na tu cenu u některých výrobců... To je někdy fakt masakr.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

EasyDaviD píše:collector ono ale potom nemá veľký zmysel kupovať drahú 1/18 keď 1/43 sa tiež neotvára a stojí o dosť menej nie? Takže keď už osemnástku, tak otváraciu. Ale ak iná nie je, tak sa nedá nič robiť a hlavne ak je to T603 a kúpi sa aj neotváracia ;)
Já bych jen zmínil za sebe, že třeba 1/43 jsou pro mě blechy :lol: ,které ani moc nevidím.A když se podíváš u resinů na ceny,tak tady ten rozdíl není zase až tak velký-pokud neberu v úvahu předražené MR,BBR atp.

collector

Příspěvek od collector »

No jo, když to není jen MR a BBR, ale i Fronti-Art, Tecnomodel atd. Relativně lacinější resiny je pak jen Otto a jeho deriváty. Ale na jak dlouho ? Např.Top Marques Collection bude prodávat BBR, jako svojí řadu a za "svoje" ceny, pochopitelně...

jau

Příspěvek od jau »

Este foto zozadu:
Obrázek
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

krása
Sbírka modelů Citroën

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

fakt krásny model, ani tá farba mi nevadí :) :D...tak také BBR to su krasne modely...ale napriklad MR, ked robia ten isty alebo podobný model ako BBR , vidno ze to uz neni taká kvalita(a cena je podobná)...a aj Top Marques maju dosť premrštené ceny :P
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Speed

Příspěvek od Speed »

Podľa obrázkov to vypadá, že tvarová podobnosť je neuveritelne reálna, proporcie sú perfektné.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“