A k čemu je dobré to otvírání ? Když dám model do vitriny, tak jsem rád, že má krásné tenké spáry a otevírání je mi úplně jedno. Nebo vy si modely vyndaváte a zavíráte a otevíráte... ?Stevko86 píše:ja už deň rozmýšľam že by som kupil jednu tuto Tatru, rozobral, ju, odlial a spravil malu seriu otvaracich 603 v 1:18....mne tie resiny prídu strašne nedôstojné, neotváracie makety ....len rozmyslam lebo dalsich 100e mimo plánu dať, ešte neviem hlavne Rally 603 by som chcel, a tymto skopirovaním by som si odpustil veľa roboty
Modely Tatra
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely Tatra
no ja napríklad áno, tu mam Countach na poličke, cely je otvoreny, a vyzera to super...dokonca aj tie vyklapacie svetla vyzeraju dobre ...mne vadí aj to že resin aj ked je drahy alebo drahší ako kovovy model, nie je tak prepracovaný
modrý Mondial, pekný Mondial
collector ono ale potom nemá veľký zmysel kupovať drahú 1/18 keď 1/43 sa tiež neotvára a stojí o dosť menej nie? Takže keď už osemnástku, tak otváraciu. Ale ak iná nie je, tak sa nedá nič robiť a hlavne ak je to T603 a kúpi sa aj neotváracia
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Máte pravdu, že výklopná světla si taky u některých modelů nechávám otevřené. To vypadá fakt dobře. Ale jinak mi resin nevadí. Model vypadá dobře, interiér je vidět přes okýnka a tak jsem spokojen. Tedy až na tu cenu u některých výrobců... To je někdy fakt masakr.Stevko86 píše:no ja napríklad áno, tu mam Countach na poličke, cely je otvoreny, a vyzera to super...dokonca aj tie vyklapacie svetla vyzeraju dobre ...mne vadí aj to že resin aj ked je drahy alebo drahší ako kovovy model, nie je tak prepracovaný
Já bych jen zmínil za sebe, že třeba 1/43 jsou pro mě blechy ,které ani moc nevidím.A když se podíváš u resinů na ceny,tak tady ten rozdíl není zase až tak velký-pokud neberu v úvahu předražené MR,BBR atp.EasyDaviD píše:collector ono ale potom nemá veľký zmysel kupovať drahú 1/18 keď 1/43 sa tiež neotvára a stojí o dosť menej nie? Takže keď už osemnástku, tak otváraciu. Ale ak iná nie je, tak sa nedá nič robiť a hlavne ak je to T603 a kúpi sa aj neotváracia
No jo, když to není jen MR a BBR, ale i Fronti-Art, Tecnomodel atd. Relativně lacinější resiny je pak jen Otto a jeho deriváty. Ale na jak dlouho ? Např.Top Marques Collection bude prodávat BBR, jako svojí řadu a za "svoje" ceny, pochopitelně...
fakt krásny model, ani tá farba mi nevadí ...tak také BBR to su krasne modely...ale napriklad MR, ked robia ten isty alebo podobný model ako BBR , vidno ze to uz neni taká kvalita(a cena je podobná)...a aj Top Marques maju dosť premrštené ceny
modrý Mondial, pekný Mondial
Podľa obrázkov to vypadá, že tvarová podobnosť je neuveritelne reálna, proporcie sú perfektné.