Kuriozity

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Kuriozity

Příspěvek od BaRT »

jj naprostý souhlas
Sbírka modelů Citroën

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Děkuji za pochopení ;)
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tentokrát dávám do kuriozit mou korespondenci s Hynkem Knoppem-výrobcem resinových modelů.Myslím si,že něco takového se hned tak nevidí.
Přišla mě nabídka:
> Dovoluji si vás seznámit s našimi web stránkami http://knoppmodels.cz
> Možná najdete něco pro vás

> S pozdravem Knopp
Po vybrání modelů odpověď od Knoppa:
Modely Š 130 mohu nabídnout 6500.- kus (7000.- jednotlivě)
Model T 87 za 7500.- kus (8000.--jednotlivě

S pozdravem Knopp
Já :
Zdravím,
děkuji za nabídku,chtěl jsem vzít 6 modelů pro sebe a své kamarády,ale měl jsem podstatně jinou představu o ceně při odběru takového množství.
Ale nic se neděje,snad tyto modely bude časem vyrábět taky někdo jiný.
Ještě jednou děkuji ,
s pozdravem
S.Janků
Knopp :
Přeji dlouhý život na čekání,kdo ještě vyrobí.
S pozdravem Knopp
Já :
Já Vám přeji taky dlouhý život s čekáním , zda do konce života za ty ceny něco prodáte O:-)
S pozdravem
Janků
Knopp :
S holým zadkem se špatně nakupuje
Pro vás snad Abrex

Knopp
Já :
Dobrý den,
za modely, které jsem si vybral, jsem ochoten okamžitě nabídnout i dvojnásobek ceny. Vaše ztvárnění modelů však neodpovídá ani polovině Vámi požadované částky.
S pozdravem S. Janků
Knopp :
Jste takovej českej,hloupoučkej ,takže mne laskavě neobtěžujte
Knopp
Já :
Dobry den,
děkuji. Až se mě někdo bude ptát na Vaši práci, přepošlu mu naši konverzaci a také ji v případě potřeby nabidnu ke zhlednuti na modelářských fórech v ČR, ať taky máte nějakou reklamu.
Hezký den přeje S. Janků

Je ale možné,že tato konverzace bude mít ještě pokračování ;)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

tak ty poslední dvě odpovědi jsou fakt drsné,obchodník by se měl umět zapřít i když se mu některý názor na jeho obchod či cenu výrobku od zákazníku nelíbí,a ne je s prominutím poslat do pr.ele(tak to podle mě z těch odpovědí vyznělo) :o

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Já jsem s panem Knoppem taky komunikoval (Když Tatra 1/18 vyšla) a v celku v pohodě. Mam od něho dva modely které navrhoval. Osobně si myslím že cena je přehnané když srovnám s OTTO ve Francii, nebo NEO (tuším Holandsko), ale pokud mu to lidi kupují máme tržní ekonomiku. Tu slevu co ti dal ti podle mě udělají lepší i ve Foxu kteří ho už dále prodávají...
Jinak podle mě Sváťo ještě Resin modely zvaž, když neskousneš NOREV tak resin jsou převážně amatérsky a malých sériích, takže tam těch drobností a kompromisů bude více, vem si co jich naseká AA a to mají na vývoj modelu asi úplně jiný rozpočet, možnosti a čas.
Sbírka modelů Citroën

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Tak to je docela slušná komunikace...každý člověk má svůj názor a chápu ho, že si své modely cení na určitou cenu, ale takováto komunikace obchodníka je pro mě nepřijatelná...a říct sváťovi něco ve smyslu, že není ochoten dát do modelu víc peněz, je podle jeho kolekce a stále nových a nových modelů docela sranda :lol:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

BaRT píše: Jinak podle mě Sváťo ještě Resin modely zvaž, když neskousneš NOREV tak resin jsou převážně amatérsky a malých sériích, takže tam těch drobností a kompromisů bude více, vem si co jich naseká AA a to mají na vývoj modelu asi úplně jiný rozpočet, možnosti a čas.
No Petře já mám taky pár resinů,ale prostě za tu kvalitu,co nabízí Knopp,tak chce hodně peněz za málo muziky ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

co máš z Resinů...
Ano ta cena je hodně nahoře, ale to jsme již jednou řešily spolu a shodli se.
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

BaRT píše:co máš z Resinů...
Sparky,Maserati MC12 od BBR a některý AA Body Shell

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Jinak se Sašou a Liborem souhlasím,že takto by se obchodník chovat neměl , ale asi mu teče do bot a tak už to psychycky nezvládá,když mu jeho modely někdo odmítne.Ale třeba je to v civilním životě milý člověk :lol:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“