Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poslední přírůstky
Svato,pro mě je černá-červená kombinace barev na jakémkoliv autě nádherná,takže máš to super 

Už ho mám doma z eBaye.
Ertl je opravdu dosti vysoký standard. Více fotek potom ještě přidám do Muscle Cars.
DODGE Charger R/T 440 Magnum (1968)
V8 • 440ci 7206ccm • OHV 16V • 280kW (375hp)

DODGE Charger R/T 440 Magnum (1968)
V8 • 440ci 7206ccm • OHV 16V • 280kW (375hp)

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 04 pro 2010, 22:04, celkem upraveno 1 x.
Asi protože nesbírám Muscle Cars,tak si nedovedu představit Ertl jako vysoký standard.Sice mám pár starších Ertlů,ale spíš bych to hodnotil jako horší PMA.Dali.B píše:Už ho mám doma z eBaye.Ertl je opravdu dosti vysoký standard.

Tady se asi píše o sérii Authentics.....ty jsou fakt "špica" 

Nebyl ERTL jako ERTL, respektive nyni neni ERTL vubec. Tehdy znamy ERTL Muscle Car Series nebyl nic extra, ale tehdejsi ERTL Authentics Series byla na urovni AA Millenium, ne-li vyse. ERTL ale nyni uz modely 1/18 nedela a licenci na modely ze serie Authentics a Elite (uroven mezi seriemi Authentics a Muscle Car) koupila firma Autoworld.Asi protože nesbírám Muscle Cars,tak si nedovedu představit Ertl jako vysoký standard.Sice mám pár starších Ertlů,ale spíš bych to hodnotil jako horší PMA.
Přidávám se k Dušanovi- série Ertl Authentics (dnes Autoworld) je na velmi dobré úrovni. Modely Authentics patří mezi moje favority a cena je taky velice příznivá
Já samozřejmě měl na mysli ERTL Authentics, jasně. Ty ostatní starší obyčejné Ertly jsem nemyslel.
Ottíci dorazili
Okrem R5 turbo som sa tesil najviac na R17 Gordini, je to model zaujimaveho "renotla", u neho ale posobia kolesa ze im nejaky milimetrik chyba do velkosti. No nic to nemeni na vynimocnosti zvolenej predlohy.
Prekvapil ma Renault 11 Turbo, dobre zvladnuta hranata karoseria, zvolena pekna farba a bezchybne popisy na bokoch. Proste zaujal a to som si hovoril, ze je to model takeho "normalneho " auta.
Myslim, ze Otto kvalitu nebadane dvih stale, len keby setril s tym lepom na oknach. R5 ma dokonca uz prevedne brzdove kotuce so strmenmi.

Prekvapil ma Renault 11 Turbo, dobre zvladnuta hranata karoseria, zvolena pekna farba a bezchybne popisy na bokoch. Proste zaujal a to som si hovoril, ze je to model takeho "normalneho " auta.
Myslim, ze Otto kvalitu nebadane dvih stale, len keby setril s tym lepom na oknach. R5 ma dokonca uz prevedne brzdove kotuce so strmenmi.