Ferrari

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Ondra

Re: Ferrari

Příspěvek od Ondra »

jarek píše:V bielej je zaujimave, ale nerealne auto. Vo vitrine bude samozrejme velmi kontrastne ;)
Nejhorší na tom je, že se to stát mně tak se už začnu na ten model divně dívat a snažim se ho prodat , byt je ten model naprosto perfektní.

Jsem holt taková povaha :( .

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ondra píše: Nejhorší na tom je, že se to stát mně tak se už začnu na ten model divně dívat a snažim se ho prodat , byt je ten model naprosto perfektní.
Jsem holt taková povaha :( .
:roll: :roll: :roll:

jarek

Příspěvek od jarek »

Chapem ak sa velmi paci, preco nie ... Ale skor by som si kupil jednu z Le Mans - moj nazor.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak nějak :?: :D
Obrázek
P.S. z mé sbírky ;)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Jo lidi jsou rozdílní...mě zas polepy neberou...proti tomu je ta bílá je skvělá :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

sva57 píše:Tak jsem trochu pátral a nikde jsem nenašel obrázek této klientské verze v červené barvě.Takže vpodstatě stejný nesmysl jako barva bílá.Toto Ferrari v takové červené nikdy nikde nejezdilo a pokud je model od Kyosha zobrazením stejného šasi,tak ani jezdit nemohlo ;)
To, že jsi nenašel neznamená, že neexistovalo nebo nejezdilo. ;)
Podoba tohoto vozu je z roku 1976 po jeho technických a karosářských úpravách provedených u Modena Sports Cars v Los Angeles, v období kdy ho vlastnil ještě Richard Ramsey. Poté, v prosinci 76 byl pak prodán závodnímu týmu Paula Newmana. Dá se předpokládat že rychlé pruhy si už udělali Newmanovci sami a startovní číslo 64 na 24h Daytony jim tam nalepili až v Daytoně.

jarek

Příspěvek od jarek »

sva57 píše:Tak nějak :?: :D
Obrázek
P.S. z mé sbírky ;)
Pekne duo ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše: To, že jsi nenašel neznamená, že neexistovalo nebo nejezdilo. ;)
Dá se předpokládat že rychlé pruhy si už udělali Newmanovci sami a startovní číslo 64 na 24h Daytony jim tam nalepili až v Daytoně.
Předpokládat můžeš cokoliv,jsou to ale pouze Tvoje nepodložené spekulace ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

sva57 píše:Předpokládat můžeš cokoliv,jsou to ale pouze Tvoje nepodložené spekulace ;)
Ale no táák , bavíme se tady o autentičnosti barev. Nebo myslíš, že nejdříve nakreslili modrý pruh na bílé auto a pak ten zbytek auta lakovali načerveno ? :o

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:
Nebo myslíš, že nejdříve nakreslili modrý pruh na bílé auto a pak ten zbytek auta lakovali načerveno ? :o
Né,napřed to nastříkali do bílého základu(moje verze),pak nalakovali na červeno(Tvoje verze) a pak tam přece nalepily ty pruhy :roll: :lol:
Divím se ,že ti to nedošlo ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“