Resin modely
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Resin modely
Cha, cha, AA se snaží nějak okecat nehorázné zdražování a potrefená husa - Spark se ozvala.
Nejvíc se mi líbí věty, že oni neřeší, jestli je model z kovu nebo pryskyřice, ale jestli je to na ten který model vhodný materiál. Tak pro hochy ze Sparku jednou větou : na 1/43 je vhodnější materiál resin, na 1/18 je vhodnější die-cast.
Nejvíc se mi líbí věty, že oni neřeší, jestli je model z kovu nebo pryskyřice, ale jestli je to na ten který model vhodný materiál. Tak pro hochy ze Sparku jednou větou : na 1/43 je vhodnější materiál resin, na 1/18 je vhodnější die-cast.
GT spirit
First models on display at the factory after production:
Make your pre-order now at the club: http://www.gts-models.com
First models on display at the factory after production:
Make your pre-order now at the club: http://www.gts-models.com
Sbírka modelů Citroën
take tie pribehy z fabriky a vývoja ma pomaly zaujimaju viac ako modely ...dík za dalsie zaujimave info B@RT
modrý Mondial, pekný Mondial
To Bart (GT spirit) - to vypadá hodně dobře. Děkujeme za fotky. Jsou to všichni krasavci .
Sbírka modelů Citroën
Sbírka modelů Citroën
Ze zasady resiny nesbiram, ale u te Targy od Porsche mozna udelam vyjimku ikdyz me i tak asi bue stvat, ze se tomu nic notevira.
Dnes mi dorazili nové GT Spirity, modely sú kvalitou viditeľne lepšie ako Otto, ale keďže Otto má hodne priaznivú cenu a GT Sprit je za dvojnásobok, tak neviem-neviem, či je dvakrát lepší. Ale celkovo som s nimi spokojný, teším sa na ďalšie zaujímavé kúsky.
Jedinú výtku mám k podnosom, ktoré sú kvalitné, ale model nie je na ne priskrutkovaný, čo by bolo pre manipuláciu s modelom lepšie a hlavne neznalí dvíhajú model za podnos a on sa samozrejme z neho nečakane odporúča.
Farby týchto dvoch clubových porsche sú pre mňa trochu horšie ako štandartné pre e-schop, ale bohužiaľ mám zelené coupe 911 a "sivasté" 944, takže voľba bola takáto.
Ja som cenovo dostupné reziny privítal, keďže modely mám prachotesné uzavreté v policiach, alebo ešte v krabiciach, neotváranie mi nevadí. Na modeloch obdivujem hlavne exteriér, je to ako v múzeu a pre radosť z detailov je aj tak najlepší CMC. Ostatné je slabý odvar, jedine ešte snáď niečo od AA.
Jedinú výtku mám k podnosom, ktoré sú kvalitné, ale model nie je na ne priskrutkovaný, čo by bolo pre manipuláciu s modelom lepšie a hlavne neznalí dvíhajú model za podnos a on sa samozrejme z neho nečakane odporúča.
Farby týchto dvoch clubových porsche sú pre mňa trochu horšie ako štandartné pre e-schop, ale bohužiaľ mám zelené coupe 911 a "sivasté" 944, takže voľba bola takáto.
Ja som cenovo dostupné reziny privítal, keďže modely mám prachotesné uzavreté v policiach, alebo ešte v krabiciach, neotváranie mi nevadí. Na modeloch obdivujem hlavne exteriér, je to ako v múzeu a pre radosť z detailov je aj tak najlepší CMC. Ostatné je slabý odvar, jedine ešte snáď niečo od AA.