Předválečná klasika

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
jarek

Re: Předválečná klasika

Příspěvek od jarek »

To urcite je, ale samozrejme to nie je super kvalita.

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

U předválečné klasiky si člověk, bohužel, nemůže moc vybírat. Najde se sice pár kousků, které vyrábí více firem a v tom případě se rozhoduje podle kvality nebo podle toho, co se mu víc líbí, ale většinou se musí spokojit s tím, že to vůbec někdo vyrábí. Když se probírám knížkama o veteránech, tak napočítám mraky vozů, co by si zasloužily modelové ztvárnění od nějaké té renomované firmy. Snad se časem dočkáme.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Já bych také řekl že na těchto autech je kvalita strašně vidět...
Sbírka modelů Citroën

jarek

Příspěvek od jarek »

To je. Aspon, ze existuje CMC, ktore ma pokrytu aspon trochu cast produkcie z predvojnoveho obdobia.

jarek

Příspěvek od jarek »

Cadillac V16 Fleetwood 1938 - (Signature Models)

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Jsem se dnes hecnul a vytáhnul svůj poslední přírůstek od Bauera na focení na čerstvý vzduch.
Takže konečně přidávám podrobnější foto než ty fotky z rozbalování, ten model si to zaslouží.

BUGATTI Type 41 Royale Roadster Esders (1932)
R8 • 12763ccm • OHC 24V • 221kW (300ps)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Více fotek na mém photobucketu Dali_photos2

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Obrázek
Obrázek
No model je to pěkný,až na to měřítko.Ale co mě teda zaskočilo,tak to strašné slícování kožených dílů pod přístrojovkou a mezi dveřma a roztržená koženka(nebo kůže?) pod pravou stranou přístrojové desky :o.
Nebo že by to tak zkreslovaly ty fotky? :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To víš Sváťo, ruční práce... , ty stehy na bočních výplních dveří a koberečkách taky nejsou zrovna strojové.
Ale fotka vždycky každou nepřesnost vytáhne a zdesetinásobí. Ve skutečnosti to tak neřve. To je důvod, proč na modelech zase tak často nefotím detailní záběry.
Ale u historiků ta ruční práce tak nevadí, protože i ve skutečnosti bylo všechno ručně dělané a ne tak pravidelné. U modelu moderního by to rušilo více.
To je asi jako když trochu horší slícování u modelu nevadí tolik na americe z 50.let jako třeba na současném mercedesu.
Ale celkově musím říct, že když jsem ty Bauery prohlížel, a že jsem jich prohlížel víc, tak Coupé de Ville měli udělaný precizněji, než Roadster Esders.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Těch koberců jsem si taky všiml,ale nechtěl jsem Ti zas až tak kazit radost :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To se neboj, moje radost je obrovská. ;) Kdybych neměl ve své sbírce žádný jiný model, jenom tyhle dva Royale, tak bych byl taky nadšený. Fakt jsem si nikdy nemyslel, že to někdy vyrobí někdo v tak krásném provedení. Spíše mi teď kazí radost další záměry Bauera, když jsem viděl, že se pouštějí do M-B Spezialroadster v 1:12. Já měl naději, že by mohli dál pokračovat v Royalkách, no takhle to vypadá, že je konec. :(

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“