OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Rozhovor s výrobcem OTTO
To nevím,asi tato informace hodně bloudila,než se dostala ke mě...
-
Ak sa smiem spýtať, o koľkej si to kupoval? Ako pozerám, mail od Otta prišiel okolo 3:30
No mě přišel v 3:41 a jelikož jsem se před tím probudil,tak jsem koukl na PC,jaký je stav.......
-
tak som sa aspoň ponaučil a keď vyjde nejaký SEAT tak radšej ani oko nezažmúrim celú noc 

To že jsem se probudil,to byla asi nějaká modelářská prozřetelnost.Původně jsem měl v plánu to koupit cca kolem 6.hod.ráno,jak se probudím.
U těch Seatů bude záležet na tom,jaká to bude limitka.Pokud 500 ks,tak asi budeš muset ponocovat
U těch Seatů bude záležet na tom,jaká to bude limitka.Pokud 500 ks,tak asi budeš muset ponocovat

-
Alebo skúsim poslať tú registráciu klasicky poštou, možno to pomôže. Z týchto som chcel iba tú 405, mohli dať limit aspoň 1500 kusov, aj tie by určite predali.
Nevím proč dali tak malý limit.Možná pro to,že před tím udělali P 405 Mi 16,tak nechtěli zahltit trh.Ale myslím si,že se ještě asi nějaká verze P 405 objeví 

-
To je možné, presne na to som myslel, ale akosi si ho neviem predstaviť v inej (asi tmavej) farbe, tieto 2 boli aspoň podľa obrázkov ideálne.
Mě se právě ta bílá 405 MI 16 moc nelíbila-působila moc dojmem plastového modelu.A jelikož to byl jeden z prvních modelů,tak konečné zpracování nic moc.
S tou T16 se doufám už trochu pochlapí.
S tou T16 se doufám už trochu pochlapí.

Renault 5 bylo 1500 a je také pryč... podle mě to berou ve velkém překupníci, aspoň podle eBay...
Sbírka modelů Citroën