Muscle cars
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Muscle cars
Já jsem od začátku psal, že to není tak, že by AA byl nejlepší, jen mám k těm modelům mustangů bližší vztah. A je pravda, že jde pouze o ty muscle cars, některé jiné modely od AA zdaleka nejsou tak dobré. A musím teda nesouhlasit, že by Authentics byly lepší- mám je sice velice rád, ale kvalitou jsou na tom o něco hůře než zmiňované mustangy od AA(ale poměr cena x výkon jsou nejlepší).
Je naprostá pravda, že v globále dělají GMP a Exact ty nejlepší ameriky, jen škoda, že poslední dobou nedělají typově nové modely
Je naprostá pravda, že v globále dělají GMP a Exact ty nejlepší ameriky, jen škoda, že poslední dobou nedělají typově nové modely
Mě na Exactu vadí, že řadu modelů dělají ještě v takových těch netovárních indi-vindi úpravách, ať už nějakého dodatečného tuningu nebo nějakých počmáraných divočáren. Zajímalo by mě, co si o tom myslí znalci na Muscle Cars.
Jedno US forum (i ja jsme clenem) o modelech 1/18 je vyhradne na muscle cars. Ti pravoverni clenove fora (vetsinou lide, kteri eru muscle cars osobne zazili a nejaky ten kus zeleza i vlsstnili), na zadne takove tuningy nejsou. Sice reknou, ze to GMP nebo Exact detail udelali dobre (mazou vyrobcum med kolem huby), ale nevim moc o tom, ze by jsi tyto modely houfne kupovali do svych sbirek.Mě na Exactu vadí, že řadu modelů dělají ještě v takových těch netovárních indi-vindi úpravách, ať už nějakého dodatečného tuningu nebo nějakých počmáraných divočáren. Zajímalo by mě, co si o tom myslí znalci na Muscle Cars.
Mně osobně se "tuning" úpravy či street fighter verze příliš nezamlouvají- např. nízkoprofily amerikám vůbec nesluší. A myslím, že na to netrpí ani tak Exact (i když taky, ten má spíš závodní verze) jako spíš GMP, upravených verzí mají nespočet. Jenom Camaro má okolo 8 verzí. Taky si myslím stejně jako Dušan, že se tyto verze prodávají hůře než klasické civilní, respektive klasičtí sběratelé muscle cars půjdou spíše do civilu než do street verzí. Sice jednu verzi taky vlastním- Nova Stroker SS(dokonce s nízkoprofilama
), ale to bylo spíše tím, že se mi tato kára líbí a naskytl se i docela dobrý kauf. Každopádně v budoucnu určitě půjde do světa a vyměním ji za lepší (až ji někdo udělá- už ji měl dělat Autoworld v Elite, ale zatím z toho sešlo
). Právě Novy od GMP jsou pro mě velké zklamání, takovéto auto si zaslouží lepší zpracování než to jejich oholené bez otvíratelných dveří a celkově hůře zpracované než je u nich běžné!!! Celkově bych GMP radši doporučoval, abyse vrhla do něčeho nového místo právě SF verzí.

To jste mě potěšili, protože i já, který se zdaleka v Muscle cars tak nevyzná, mám na to úplně stejný názor. Street fightery nebrat. A jsem celkem překvapený, že i američtí sběratelé, vzhledem k svémy vyhlášenému americkému vkusu, to vidí stejně. Pro pobavení a ukázku amerického vkusu dnešních dní přikládám jednu fotku odtamať , to je tedy "Street Fighter" :
(nefunkční link odstraněn adminem)

(nefunkční link odstraněn adminem)
To je "donk",nebo jak tomu negři říkajDali.B píše:To jste mě potěšili, protože i já, který se zdaleka v Muscle cars tak nevyzná, mám na to úplně stejný názor. Street fightery nebrat. A jsem celkem překvapený, že i američtí sběratelé, vzhledem k svémy vyhlášenému americkému vkusu, to vidí stejně. Pro pobavení a ukázku amerického vkusu dnešních dní přikládám jednu fotku odtamať , to je tedy "Street Fighter" :![]()
http://i100.photobucket.com/albums/m5/D ... 000975.jpg

Třeba tyhle kola (klasickej design AR Torque Trust,akorát o pár palců větší,se mi líbí,akorát bych je neměl na co dát

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0080809931
tak to se mi třeba na GMP líbí- jejich Accessories. Už několikrát jsem se na tires set díval(třeba právě na tu Novu nějaký pořádný papuče), akorát bych se asi bál to vyměnit, při mým štěstí by mi zůstala v ruce celá soupravaTřeba tyhle kola (klasickej design AR Torque Trust,akorát o pár palců větší,se mi líbí,akorát bych je neměl na co dát A 1/43 asi nikdo nic takového nedělá )

mám trošku problém...vůbec nevím jakou částku bych měl nabídnout za policejní verzi fox mustangu od GMP, aby se to prodávajícímu nezdálo přehnaně málo. Jasněže co verze to jiná hodnota...konkrétně mám na mysli vůz New Yorské hlídky. Tento model jsem poměrně nedávno mohl mít za necelou tisícovku a podobná cena by se mi líbila, ale zas někdo by si mohl říct že to je přecejenom GMP, takže by se mu cena pod dva tisíce nemusela zamlouvat. Co myslíte?

Hele těžko říct, myslím si že bude chtít víc než tisícovku, na druhou stranu podle fotek to není až zas tak luxusní zpracování. Já osobně bych zkusil tak cenu okolo 1300,-... ale je to jenom na tobě, mně se moderní ameriky až na úplně novýho Mustanga, Challengera a Camaro nelíbí, takže ti zas tak neporadim 

No mě se to taky nelíbí. Řekl bych, že peníze bys mohl utrácet za mnoho jiných hezčích amerik, jako že jich je. Ale proti gustu... Do těch 1500,- se mi to zdá přiměřené.