Ferrari
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ferrari
No kdyby jste viděli za jaké tmy jsem to fotil,tak by jste se divili,že tam vůbec něco je-musel jsem to párkrát zaostřit,aby z toho vůbec něco bylo
krásny model, gratulujem že sa tohto auta konečne chytil nejaky lepsi vyrobca...ono asi su autá ktorych krásu zachytia iba verné modely, lebo nikdy som nebol fanusik tohto Ferrari, ale toto je proste krása (už by aj niekto mohol spravit kvalitnu F50ku )
modrý Mondial, pekný Mondial
Díky Stevko
Ještě další foto :
FERRARI 250 GT SWB vs.CALIFORNIA SPYDER-CMC
... a podvozek pro B@rta
Ještě další foto :
FERRARI 250 GT SWB vs.CALIFORNIA SPYDER-CMC
... a podvozek pro B@rta
podvozek je krásný, fakt to u toho oceňuji a na to resin mít jen tak nebude...
Sbírka modelů Citroën
To víš, tohle je poctivá práce, ne nějaká resinová rychlokvaška.
no lenže kym toto vyjde tak Otto vychrlí 20 rychlokvašiek za poctivé peniaze ...vsetko ma svoje pro a proti...ja som bol tiez proti resinom, ale niektori vyrobcovia sa jednoducho nemaju k tomu aby spracovali aj klasicke krasne vozy
modrý Mondial, pekný Mondial
I když F 250 California je nádherný model,tak přece jenom podle mě trochu cenově nadhodnocený.Má sice takový vychytávky,jako demontovatelná kola a ložiska v kolech(ložiska považuji za zbytečnost),funkční čep zámku na otevírání zadní kapoty(to se mě moc líbí).Po nasazení střechy se střecha zajistí 2 pružinama u rámu čelního skla.
Ale trochu mě vadí,že po nasazení střechy je pod zadním sklem a karosérií škvíra.
Jinak souhlasím se Stevkem.A ještě dovětek-i když resiny jsou na tom co do detailnosti zpracování podvozku slabě a nikdy to lepší asi nebude,tak na proti tomu ve vitrínách vypadají podstatně realističtěji,než většina kováků.
Ale trochu mě vadí,že po nasazení střechy je pod zadním sklem a karosérií škvíra.
Jinak souhlasím se Stevkem.A ještě dovětek-i když resiny jsou na tom co do detailnosti zpracování podvozku slabě a nikdy to lepší asi nebude,tak na proti tomu ve vitrínách vypadají podstatně realističtěji,než většina kováků.
No jo, Sváťo, ale raději dám takové peníze za CMC se spoustou dílů, než za Aventadora od AA (trošku levnějšího), nebo neotevírací BBR. Zrovna BBR jsem prohlížel u Foxe a to mi přišla úplná hrůza - lakem zalité rytí kolem dveří, folie na bočních oknech mi přišla nějaká krabatá (při umělém osvětlení). Jinak Otíci nejsou určitě špatnou volbou a velmi se mi líbí modely Spark, kde mají znázorněny spáry úplně nejlépe (a zde potvrzuji, že to působí lépe než otevírací modely). Ale když už se chci s modely kochat, chci se podívat i do interiéru a motoru. To je ale věc názoru.
Nicméně nedoléhající střecha by mne asi také trápila, v této cenové relaci. Ono mne to vlastně trápí i na low-end modelech.
Nicméně nedoléhající střecha by mne asi také trápila, v této cenové relaci. Ono mne to vlastně trápí i na low-end modelech.