To mě vážně pobavilo, hlavně ji neříkej že máš web s perfektní organizací nových kousků...sva57 píše: To je Dušane výhoda hromadných nákupů,manželka pak nemá přehled co je pro mě, a co je pro někoho jiného.![]()
Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Sbírka modelů Citroën
tak mě dneska dorazila Alpina A106 od Otíka a při vybalení jsem si málem ucvrnknul do gatí
. Za takový mrzký peníz takovou nádheru
Jsem zvědav, čím překvapí do budcoucna. Zatím jsou to pro mě nezajímavé kousky, chtělo by to nějaká ta 50.-60. léta. Zítra postnu do galerie nějaké společné foto.

...vždyť už moje recenze byla velmi pozitivní-zatím nejlepší OttO 

TVR Tuscan Mk. II od Sun Star
TVR Tuscan Mk. II (2005 - ) od Sun Star. Ma zajimavou barvu - v zavislosti na uhlu pohledu je tmave zelena nebo fialova a spoustu barev mezi tim. Model je relativne maly (mel jsem o skutecnem autu jine predstavy, ale po premereni jsem zjistil, ze je opravdu v meritku.

Včera dorazilo Chevy CAMARO ZL1 COPO RS od HW61

Kryt motoru je jen špatně zaklapnutý, jinak sedí

Kryt motoru je jen špatně zaklapnutý, jinak sedí

Re: TVR Tuscan Mk. II od Sun Star
TVR kromě Speed 12 jsou hodně malá auta(mám ve sbírce 3 kousky)lazard píše:TVR Tuscan Mk. II (2005 - ) od Sun Star. Ma zajimavou barvu - v zavislosti na uhlu pohledu je tmave zelena nebo fialova a spoustu barev mezi tim. Model je relativne maly (mel jsem o skutecnem autu jine predstavy, ale po premereni jsem zjistil, ze je opravdu v meritku.

a aby toho dneska nebylo málo
, tak právě dorazil Citroen DS 19 od Sunstar v červené (verze s přídavnými reflektory). Fotit nebudu, všichni beztak máte 

sva57 píše:.......já ho nemám

Mimochodem ta barva není zase tak úplně "rot", je v ní trocha hnědé. Když už jsem tu....