Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porsche
milujem ako ten jeden pruh subjektívne rozbil siluetu auta ...je to to iste auto, a není
modrý Mondial, pekný Mondial
Respekt Moc povedený.komas píše:Ano, je to předělávka vycházející ze stejného modelu s číslem 17, rozebral jsem ho, zbavil oranžové barvy a po sestavení přidal potisky (samolepky) vytvořené a vytisknuté na míru.
PORSCHE 935 K4 DRM 1981-TrueScale Miniatures
Jägermeister PORSCHE 935, 935 K3, 935 K4.
Další foto na mém webu.
Jägermeister PORSCHE 935, 935 K3, 935 K4.
Další foto na mém webu.
PORSCHE 911 901 Targa 2.0 1967
Novinkový model výrobce GT Spirit (divize Otto models) - PORSCHE 911 Targa 2.0 1967
Model mne překvapil velmi kvalitním zpracováním všech detailů, k dokonalosti mu chybí jen ty otvírací části karosérie, jak je obvyklé u kovových modelů. Výrobce celkem trefně našel mezeru v nabídce ostatních výrobců modelů Porsche, už teď se těším na další avízované kousky, zejména 964 a 928 gts...
Model mne překvapil velmi kvalitním zpracováním všech detailů, k dokonalosti mu chybí jen ty otvírací části karosérie, jak je obvyklé u kovových modelů. Výrobce celkem trefně našel mezeru v nabídce ostatních výrobců modelů Porsche, už teď se těším na další avízované kousky, zejména 964 a 928 gts...
Jsem zvedavy, kdy kdo udela Pug 208 T16 Pikes Peak, ktery ted uplne s Loebem rozdrtil vsechny dosavadni rekordy. Pokud neudela nekdo model toho auta, tak ceho uz jineho?!
rozdrtil jak rozdrtil...už vyasfaltovali aj posledne kúsky celej trate tak je z pajks píku už iba dalsi zavod do vrchu
právě, to by se mělo taky zohlednit, změna podmínek na trati.. Jinak Sébastien Loeb i celý tým Peugeot bezesporu zasluhuje uznání za to, jakým stylem vyhráli letošní ročník
-
Osobně to vidím na Norev -F auto,F pilot,F firma = nacionální partnerství
model určite vyjde, Norev by nepremeškal taku prilezitost a nechal si toto auto ujsť