Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotosumář 1/18
Maroši děkuju, no ty jsi taky nezahálel
Martine, taky díky, těším se na tvé přírustky.
Lojzo, 037 jsem sehnal na Autíčkárně, byla tam strašně dlouho a nevím proč ji nikdo za tu cenu nebral, tak když byli ty love tak jsem ji vzal. Tu starou Deltu od SS mám od nějakého sběratele ze Zlína, sice je bez krabice, ale za 700Kč i s dopravou, no nekup to. Jinak ta forma Delty od Altaya i Triple9 je stejná, ale ten model mi připadá tvarově takový divný , včetně kol. Chybí i kaplička.
Jirko taky parádní, vidím že jsi se letos zaměřil více na cesťáky.
Martine, taky díky, těším se na tvé přírustky.
Lojzo, 037 jsem sehnal na Autíčkárně, byla tam strašně dlouho a nevím proč ji nikdo za tu cenu nebral, tak když byli ty love tak jsem ji vzal. Tu starou Deltu od SS mám od nějakého sběratele ze Zlína, sice je bez krabice, ale za 700Kč i s dopravou, no nekup to. Jinak ta forma Delty od Altaya i Triple9 je stejná, ale ten model mi připadá tvarově takový divný , včetně kol. Chybí i kaplička.
Jirko taky parádní, vidím že jsi se letos zaměřil více na cesťáky.
Díky Lojzo. A teď to srovnej s nehorázně předraženým TM. Už bych od nich nevzal ani kolo.Lojzík píše: ↑30 pro 2018, 19:09(dříve gary28)
Jo Libore, velmi jsi mě potěšil ,že do toho tak jdeš. 037 máš od Petra DVD? A kde jsi splašil tu červenou deltu od SS ? Myslel jsem ,že budu sám.
Viděl jsem tu od Solida/Triple/Altaya a ta mi připadá oproti SS , Kyo jako v jiném měřítku.
Jiří také velmi pěkně .Hlavně ta Dakarská 405 mě zaujala. Ještě k ní 205.
To je jasná věc. Ale , pokud nejsi Ježíš tak nemůžeš vědět dopředu co Otu napadne udělat. Teda krom Libora ten něco tušil.
Doufám aspoň ,že druhá Celika , kterou Otto udělá nebude opět totožná z jiným výrobcem.
Doufám aspoň ,že druhá Celika , kterou Otto udělá nebude opět totožná z jiným výrobcem.
Libore ,měl jsi u Stratosu od Triple9 obtisky Marlboro?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Lojzo ano Ale byli dost zašité, byli myslím přilepené zespodu na podvozku. Ani někteří prodejci toho modelu, je nemohli najít, když jsem se jich ptal zda jsou přiloženy Jinak, když takový model objednávám, dávám si sichr a píšu jim ať to zkontrolují zda jsou opravdu přiloženy
Ty jsi fakt BOREC. Jsou tam.Já jsem tak 3x prolezl tu krabicu a nic.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Díky, hlavně že se našli
Tak u mňa páni v roku 2018 celkom 8 prírastkov. 4x Otto, 2x Autoart, 1x Kyosho, 1x Fox. Počet tak akurát, žiadna starinka, len samé novinky.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Martine super