Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: Porsche
Svaťo tohle je krasavec,jen ta síťka u piota která je jen výmysl bafuňářu a s bespečností nemá v podstatě nic společného to trošinku kazí i když tam patří
Díky Stevko 
jj Tondo-trochu. A ještě to trochu kazí panty přední kapoty-tady je holt vidět,že ty 934-ky jsou modely ze začátku tohoto století ,jinak je to model krásnej

jj Tondo-trochu. A ještě to trochu kazí panty přední kapoty-tady je holt vidět,že ty 934-ky jsou modely ze začátku tohoto století ,jinak je to model krásnej

Vlastně jsem si uvědomil, že už jde zase vkládat foto s šířkou 800, takže ještě pár detailů.
True Scale Miniatures - Porsche 936/77 , Le Mans winner

http://s1140.photobucket.com/albums/n56 ... 3QQtppZZ20
True Scale Miniatures - Porsche 936/77 , Le Mans winner

http://s1140.photobucket.com/albums/n56 ... 3QQtppZZ20
gratulujem
môžete som Sváťom vytvoriť zavodny tím
...uz len ten obrí Mercedes od Schuca na prepravu 

modrý Mondial, pekný Mondial 

-
Svaťo dej ještě foto motoru -to mě zajímá jak je udělanej v detajlu.
Ještě se přidá Jirka, počítám co nevidět bude foto, Mercedes si pak koupíme společně na leasing ať máme v našem závodním teamu něco do nákladů.Stevko86 píše:gratulujemmôžete som Sváťom vytvoriť zavodny tím
...uz len ten obrí Mercedes od Schuca na prepravu

tak
abo vám vyrobím niečo orginálne
Škoda RTO race transporter 

modrý Mondial, pekný Mondial 

Dám Tondo,ale musím to nafotit-asi zítrarallymodels píše:Svaťo dej ještě foto motoru -to mě zajímá jak je udělanej v detajlu.

-
už se těším tyhle stroje s lopatama na zadku mám rád.
Tady ještě fotky motoru pro Tondu-ale jelikož z vrchu tam toho moc vidět není....

....tak je tady i spodní část

....tak je tady i spodní část