Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porovnání modelů
Já nevím, totální zmaštěnina mi přijde silné slovo. Řekl bych, že jediný zásadní problém té osmnáctiny jsou ty vysoké pružiny na přední nápravě. Jinak mě ten model přijde výborný. No a když na té osmině to už mají vpořádku, tak si říkám, že nějaké další série nebo reedice té osmnáctiny by už taky mohla být OK. Tak si možná počkám. Ale i tak bych řekl, že rozebrat to na přední nápravu a trošku upravit zavěšení by nemělo být neřešitelné - dodo.
Tam je problém Dalibore,že kromě přední nápravy(což nejdříve padne do oka) je špatný tvar předních blatníků(tupý náběh),vyvrácená zadní kola směrem dozadu a zadní blatník taky nemá tvar autentický s originálem.U té přední nápravy snížení pružin nepomůže,jelikož tam je přední část podlahy ohnutá nahoru a proto tak zvednutý ten předek a tupý náběh předního blatníku.Taky bych byl rád,kdyby GMP si vzalo příklad z té 1/8 a takto krásně předělalo tu 1/18-hned bych si ji koupil(už na těch fotkách je na tu 1/8 radost pohledět)Tak ať se na mě nikdo nezlobí,ale co se týká proporcí(tvarů) modelu 1/18,v GMP šlápli hodně,ale hodně vedleDali.B píše:Já nevím, totální zmaštěnina mi přijde silné slovo. Řekl bych, že jediný zásadní problém té osmnáctiny jsou ty vysoké pružiny na přední nápravě. Jinak mě ten model přijde výborný. No a když na té osmině to už mají vpořádku, tak si říkám, že nějaké další série nebo reedice té osmnáctiny by už taky mohla být OK. Tak si možná počkám. Ale i tak bych řekl, že rozebrat to na přední nápravu a trošku upravit zavěšení by nemělo být neřešitelné - dodo.

No je to pravda Sváťo, co píšeš, ten předek je trošku divný, ale myslím si, že kdyby se snížil, tak to hodně pomůže a ten pocit z toho tupého náběhu by se mohl dost potlačit. Ale raději teda počkáme, co se bude dít dál. Totiž 1/8 za 60.000,- to už je slušná akontace na 1/1 (i když ne Ferrari) 

Já se jen obávám,že asi reedice neproběhne,jelikož by museli udělat novou podlahu a tím i tvary předních blatníku.Jeden můj dobrý kamarád
se na to díval u Cvejna,zda by se s tím dalo něco dělat,ale po bedlivé prohlídce usoudil,že to je beznadějný , a ač byl napřed natěšený,že to koupí,posléze to zavrhl.
Jediný plus tohoto modelu je jeho detailní zpracování-jinak se opravdu nepovedl.
se na to díval u Cvejna,zda by se s tím dalo něco dělat,ale po bedlivé prohlídce usoudil,že to je beznadějný , a ač byl napřed natěšený,že to koupí,posléze to zavrhl.
Jediný plus tohoto modelu je jeho detailní zpracování-jinak se opravdu nepovedl.
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Tady je pár fotek na porovnání modelů Diabla SV od AutoArt a Welly.Důkladným ,,studováním,,obou modelů jsem dospěl k názoru že AA je samozřejmě lepší,ale firma Welly se poměrně snažila.Největší rozdíl je v kolech,brzdách a v propracování interiéru.Ovšem rozměry téměř sedí.Dveře mají Welly kvalitně osazené.Motor téměř shodný.Laik se diví proč mám dvě stejná auta.

Karel66
http://www.modelyks.wbs.cz
http://www.modelyks.wbs.cz
Už jsem Welly měl taky v ruce,na fotkách je vidět,že je poněkud přizvednuté
Zdravím pánové, jaký je váš názor na výrobce Carousel 1? K jakému výrobci byste jej přirovnali co se týče kvality zpracování.
Díky za odpovědi.
Díky za odpovědi.
Mám od Carouselu 3 Corvetty L88 a jednu 935 K3 a tyto modely bych hodnotil takto-o něco hůře než Autoart Signature a Motorbox od Exota,asi tak na úroveň Ferrari 250 GTO od Kyosha-ta 935 je na tom trochu hůř.Delaney píše:Zdravím pánové, jaký je váš názor na výrobce Carousel 1? K jakému výrobci byste jej přirovnali co se týče kvality zpracování.
Díky za odpovědi.
MERCEDES BENZ SLR McLAREN ROADSTER -PMA
Po odšroubování modelu z polystyrénu( u PMA s tím vždycky zápasím a proklínám toho,kdo tam ty šrouby s těma malinkýma hlavama navrhl-podařilo se po 5 minutách).Takže po vyndání z polystyrénového boxu jsem zajásal-sedadla,spodní část palubky a výplně dveří potažené rudou látkou.Po otevření zavazadlového prostoru uvnitř ale obyčejný plast,na podlaze interiéru to samé.Pak jsem tedy otevřel kapotu od motoru a padla mě brada-motorový prostor vyplněn plastovou deskou,z kterého vykukuje pouze horní část motoru velmi zjednodušeně provedená(na úrovni Solida a hůř).Je to zklamání z modelu a u PMA bych to tipoval na krok zpátky.

vlevo PMA, vpravo CMC
Po odšroubování modelu z polystyrénu( u PMA s tím vždycky zápasím a proklínám toho,kdo tam ty šrouby s těma malinkýma hlavama navrhl-podařilo se po 5 minutách).Takže po vyndání z polystyrénového boxu jsem zajásal-sedadla,spodní část palubky a výplně dveří potažené rudou látkou.Po otevření zavazadlového prostoru uvnitř ale obyčejný plast,na podlaze interiéru to samé.Pak jsem tedy otevřel kapotu od motoru a padla mě brada-motorový prostor vyplněn plastovou deskou,z kterého vykukuje pouze horní část motoru velmi zjednodušeně provedená(na úrovni Solida a hůř).Je to zklamání z modelu a u PMA bych to tipoval na krok zpátky.
vlevo PMA, vpravo CMC