WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC - není co víc dodat
jj Svato a když ještě pořádně nevíš jak je to tam přesně osazené(většinou asi narazené a velmi kvalitně)tak to jsou pořádné nervy.Jinak jsem zapoměl dodat,že jsou vyměněné i rezervní kola(to byla naopak labutí písen) 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
zatím pár fotek mojeho nového přírustku(anténa a kryt rampy je zatím v sáčku) ....Lancia Stratos HF Rally Monte Carlo 1975(Kyosho)
(nefunkční link odstraněn adminem)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato díky ,chci to tady trochu oživitsva57 píše:..no pěkný

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat jaké kvality jsou modely 1/18 od Norevu.Z fotek tento Renault 5 nevypadá špatně,co na něho říkate??Více foto zde: (nefunkční link odstraněn adminem)
a originál k porovnání
a originál k porovnání
No Libore,připadá mě,že ten model má trochu menší kola,než má mít ,křivé spáry přední masky,příšerná plastová přístrojovka a když to vemu cenově i kvalitativně,tak trochu lepší Solido.hurvajs píše:co na něho říkate??
Žádná sláva

naživo jsem neviděl ještě, podle fotek za tu cenu mi to přijde jako pěkný model, ano spáry by mohli být lepší ale raději budu mít vše otevírací než spáry jen naznačené jako u AA. Interiér tak špatně nevidím.
cenu kolem 40euro hodnotím jako dobrou
cenu kolem 40euro hodnotím jako dobrou

Sbírka modelů Citroën