Předválečná klasika
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Předválečná klasika
Dali: najoptimalnejsia volba farebnej varianty by pre mna bola cierna, ale s interierom v bielej. Vyzeralo by to sice pozersky ... V cervenej som ho este nevidel nafoteneho
rally43: Urcite AutoArt, aj ked je to model, ktory mame nejaky ten piatok na trhu je stale svojou kvalitou pred Rickom.
rally43: Urcite AutoArt, aj ked je to model, ktory mame nejaky ten piatok na trhu je stale svojou kvalitou pred Rickom.
heh, v tomto případě několikrát před Rickem
na tom modelu od AA je divná jen ta modrá barva, která se hodí možná tak na Avie:) ale jinak model je krásný
na tom modelu od AA je divná jen ta modrá barva, která se hodí možná tak na Avie:) ale jinak model je krásný
No právě - mně by se asi líbil v bílé, ale nechci závodák, takže si případně budu muset na modrou zvyknout .
Jarek : Až budu mít chvíli, nafotím double foto vínově červených Cord 812 + Auburn 851
rally43 : BMW 328 je moc pěkná i v červené, ale podle mě je velmi pěkná i ta modrá, vždyť modrou má BMW přímo ve znaku
rally43 : BMW 328 je moc pěkná i v červené, ale podle mě je velmi pěkná i ta modrá, vždyť modrou má BMW přímo ve znaku
Dali: Uz sa tesim na foto.
rally43: No ano, asi tu bielu by som osobne preferoval skor ako tu modru. Ale auto je to krasne.
rally43: No ano, asi tu bielu by som osobne preferoval skor ako tu modru. Ale auto je to krasne.
Ertl - Ford coupe 1940
-
Nádhera - Lincolny jsou velmi krásné noblesní limuzíny. Určitě ozdoba sbírky