Tuning, předělávky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Tuning, předělávky
Je, protože tu karosérii nevím proč neosadily, přitom z modelu Maisto mají držadla na přední kapotu a další chromové doplňky...
Sbírka modelů Citroën
Fáze 1. zbroušení lemů kolem dveří a lemů nad blatníky:

Sbírka modelů Citroën
-
Už jsem teď zvědavý na výsledek, ale průběh mě taky dost zajímá. Tak, ať jde práce od ruky a dílo nechť se zdaří !!! 

zatím spíše příprava, musím zajistit materiál na zadělání dveří a vytvoření zádě a stříkat doma nemam kde takže až bude nad nulou v garáži...
Sbírka modelů Citroën
No dneska jsem to řešil s kámošem a prostě buď se to povede - že to bude moc do vitríny, nebo to půjde na aukro a věci co mě zůstanou z přestavby mam když by mě chytla třeba diorama nebo tak něco 
Holt ta trpělivost co tam byla už tam není, ve skříni je ještě ten tahač Magnum s Citroën návěsem z loňska (1/24)

Holt ta trpělivost co tam byla už tam není, ve skříni je ještě ten tahač Magnum s Citroën návěsem z loňska (1/24)
Sbírka modelů Citroën
Ta jedna možnost modrá verze asi padá, kit byl udělán dost dávno (cca 2000) a jen v několika kopiích a kde skočila forma se neví 

na kastly TA jsem dnes provedl vykytování budoucí hrany kufru, ale od zítra zase makám takže asi až další víkend…

na kastly TA jsem dnes provedl vykytování budoucí hrany kufru, ale od zítra zase makám takže asi až další víkend…

Sbírka modelů Citroën
Nevím,kdo na tento Tuning máte jaký názor,ale podle mě toto z modelu může udělat bohužel jen idiot

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato podle mě taky chudák otík
,ale je to věc názoru,tady je to sice lepší -"test car", i když to taky nechápu,asi někdo zkrátká nemá rád polepené ostré verze

Asi jo,znám hodně sběratelů,kteří si nekoupí model jen proto,že má polepy