Le Mans aj.
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Le Mans aj.
Ono Signture AA a Exoto jsou skoro na stejné úrovni,takže mě naopak míchání takto kvalitních modelů nevadí 

Ještě jednou Matry z Le Mans(rozšířeně o nové přírůstky)
ročník 1972

ročník 1974

..a všechny Matry v mé sbírce-ročníky 1972-1974

Rondeau z Le Mans 1981 a 1980

ročník 1972
ročník 1974
..a všechny Matry v mé sbírce-ročníky 1972-1974
Rondeau z Le Mans 1981 a 1980
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato skvělé jako vždy,a vidím že Matry mají i cigaretovou reklamu 

Díky Libore.V krabici ve spod byl ukryt aršík na dolepení reklam 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj, tak by to mělo vypadat u každého""cigaretového"" modelu
A já si lámal hlavu,čím je ten model tak zvláštní a tohle mě netrklohurvajs píše:Svato skvělé jako vždy,a vidím že Matry mají i cigaretovou reklamu

Tak tohle nechápu, proč to u Sparku jde a u jiných ne.
Musim opat napisat, Svato, ze tie Matry su uzasne. Skoro lutujem, ze ich nezbieram.
No a sukromnik Rondeau taktiez. Skoda ze doplatil na to, ze na kolajniciach povacsine vyhrava vlak.
A vidim, ze si sa rozhodol aj pre ten druhy cerveny.
Co sa tyka cigaretovych reklam, tak ma taktiez Spark vytesuje tym, ze aj pri modeloch 1:43 su taktiez pod krabickou. Neviem ako to je legalne, ale pochopil zberatelov a jednoducho to vyriesil.
No a sukromnik Rondeau taktiez. Skoda ze doplatil na to, ze na kolajniciach povacsine vyhrava vlak.
A vidim, ze si sa rozhodol aj pre ten druhy cerveny.
Co sa tyka cigaretovych reklam, tak ma taktiez Spark vytesuje tym, ze aj pri modeloch 1:43 su taktiez pod krabickou. Neviem ako to je legalne, ale pochopil zberatelov a jednoducho to vyriesil.
Dík Vlado,ještě bych chtěl takto zkompletovat Alfy 33 z přelomu 60. a 70. let(pokud je někdo bude dělat v 1/18)Vlad píše:Musim opat napisat, Svato, ze tie Matry su uzasne. Skoro lutujem, ze ich nezbieram.
Legální to je. Na voze to je reklama, kdežto na aršíku mimo to už reklama není. Nevím, jak to má ošetřené SPark, ale pokud by někdo špatně nalepil ten polep a něco tím zmršil, tak by mohl chtít ten model reklamovat a tomu se asi ostatní firmy brání. Můj názor.Vlad píše:Co sa tyka cigaretovych reklam, tak ma taktiez Spark vytesuje tym, ze aj pri modeloch 1:43 su taktiez pod krabickou. Neviem ako to je legalne, ale pochopil zberatelov a jednoducho to vyriesil.