Na modelissimu jich teď mají několik za bezva ceny.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak ja to teda nevim. Ale jak jiz zde psano, asi to je klasicky Hw61 jenom v jinem baleni. Takze asi dobra koupe.Víte někdo (předpokládám Dušan určitě ) , co jsou tohle zač Fotky úplně stejné jako u Highway 61 , označení modelu Highway 61/Fairfield Mint . Zabalené to je prý v nějaké brauner Versandbox, keine Highway 61 Verpackung. Na modelissimu jich teď mají několik za bezva ceny.
Tak když začnu tím porovnáním- myslím, že Highway 61 je pořád trochu výš než Elite, Autoworld samozřejmě pokračuje ještě v sérii Authentics a ta je pro mě v poměru cena x kvalita na prvním místě. A když srovnám právě Authentics s Hwy61, tak u mě určitě vyhrává Authentics. Obě firmy jsou na tom navíc nyní asi nejlépe s tvorbou nových modelů.Potěšující je Tvoje hodnocení AutoWorldu, docela by mě zajímalo třeba takové srovnání s HighWay61
Pokud porovnam ja svoje muscle cars, tak AA urcite neni nejlepsi. Bude to asi tim, ze zadny muscle car or AA nemam! Ale i tak, pokud bych poroval svoje muscle cars a modely AA aut ze stejne doby, tak GMP, Exact Detail a ERTL Authentics jsou lepsi nez AA.Taky mě překvapuje, že to vyznívá, jako že AA je úplně ze všeho nejlepší