Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porsche
Kolik může koštovat GT3 Rally od bburaga? (kolik za něj mám dát?) Ve velmi dobrym stavu, bez škrábnutí, bez krabice.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak tu GT3 za 300 Kč bych bral taky,ale v této verzi předjezdec W.Rohrl Německá rally 2001mirofa píše:Kolik může koštovat GT3 Rally od bburaga? (kolik za něj mám dát?) Ve velmi dobrym stavu, bez škrábnutí, bez krabice.

..ale od Bburaga snad néhurvajs píše:
tak tu GT3 za 300 Kč bych bral taky,ale v této verzi předjezdec W.Rohrl Německá rally 2001![]()

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
to víš,že nesva57 píše: ..ale od Bburaga snad né

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato,tak to nevím,má ji tady ten ukrajinec http://www.ss-20.com.ua/hobby/,ale podle mě to AA nebudesva57 píše:Ta fotka je předělávka od AA?

..srovnával jsem to se svou 996 GT3 2001 od AA a je to tak,je to předělávka z AAhurvajs píše: Svato,tak to nevím,má ji tady ten ukrajinec http://www.ss-20.com.ua/hobby/,ale podle mě to AA nebude

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
aha,já netušil,že AA dělá i modely se staženými předními oknysva57 píše: ..srovnával jsem to se svou 996 GT3 2001 od AA a je to tak,je to předělávka z AA

996 civilky měly stažená okna(závodní vytažená) a od řady 997 mají vytažená okna všechny 911hurvajs píše: aha,já netušil,že AA dělá i modely se staženými předními oknyto mě zmátlo