Ale mercedes ja taky pěkný!
Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Ale mercedes ja taky pěkný!
Tak jsem Vám to zde trochu zkrášlil, i když se zde moc příznivců veteránů nevyskytuje

Vedly mě k tomu dva důvody - jednak jsem se chtěl pochlubit diorámatem, které jsem vyrobil pro focení modelů
a jednak jsem konečně rozluštil ten zpropadeně komplikovaný systém vkládání fotek

To pozadí....to máš někde komerčně koupený plakát nebo sis to nafotil a přizpůsobil měřítku? Já sháním něco podobného, ale nic není v měřítku....v panelákovém sídlišti se v exteriérech dost špatně fotí 

V měřítku to není, jak to vyšlo, tak to vyšlo. Ty louky mám za chalupou
a skály jsem stáhl z netu - jsou to tapety na plochu.
Vytiskl jsem to na formát 46 x 30 cm a picnul za to a nevypadá to zle. Akorát se nesmí fotit z boku.

Vytiskl jsem to na formát 46 x 30 cm a picnul za to a nevypadá to zle. Akorát se nesmí fotit z boku.
Ještě mám tuto variantu pozadí - horská pumpa

Počkej v mé sbírce veteráni rozhodně jsou
http://web.telecom.cz/bart/Citroen/Citroen.html
-nebo aspoň ročníky 1930 za ně považuji
Foto luxusní.
http://web.telecom.cz/bart/Citroen/Citroen.html
-nebo aspoň ročníky 1930 za ně považuji
Foto luxusní.
Sbírka modelů Citroën
Neříkám že žádní, ale ani moc
Citroeny samozřejmě brát!!

Citroeny samozřejmě brát!!
Jasně...
Na tvých fotkách je krásně vidět že i Maisto, které je zde považováno za hodně hračkoidního výrobce lze luxusně nafotit jako krásný model.
Na tvých fotkách je krásně vidět že i Maisto, které je zde považováno za hodně hračkoidního výrobce lze luxusně nafotit jako krásný model.
Sbírka modelů Citroën