Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Všem Vám pánové gratuluji k sumářům a přírůstkům.Moc pěkné.
Hezké přírůstky, hezké. Gratuluji! Já letos přidal 3 modely - 2xGMP a jeden od Model Car Group. No a letos bych byl rád, kdyby se mi povedlo přidat alespoň 2. Jeden model odkládám už příšerně dlouho, ten letos už musí dopadnout...a k tomu třeba nějaký spontánní přírůstek ...je znát, že už holt začínají zásadně převažovat investice do bydlení a vozového parku
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Martine parádní !!
Ďakujem
Máte hezké přírůstky, jak tak pozoruji, přece jen, je ještě co kupovat, nejvíce je zde asi "rally" modelů, gratuluji.
Ač to u mě dosti dlouho v minulém roce moc nevypadalo, nakonec spokojenost - 10 kousků zařazeno do sbírky.
2x PMA MINICHAMPS, 6x Spark, 1x TSM a 1x NOREV
Ač to u mě dosti dlouho v minulém roce moc nevypadalo, nakonec spokojenost - 10 kousků zařazeno do sbírky.
2x PMA MINICHAMPS, 6x Spark, 1x TSM a 1x NOREV
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko super a v počtu jsme skoro na tom stejně
Páni všetci za 1* !!!
Libor zabúdaš, že k tej Tvojej 100 treba pripočítať ešte haldu 43ojok! Tak neviem aký břídil!
Martin- tento rok padne 100ka- paráda!
Gary28- tiež paráda!
(bol som týždeň mimo, a bez internetu, takže reakcia až teraz)
Libor zabúdaš, že k tej Tvojej 100 treba pripočítať ešte haldu 43ojok! Tak neviem aký břídil!
Martin- tento rok padne 100ka- paráda!
Gary28- tiež paráda!
(bol som týždeň mimo, a bez internetu, takže reakcia až teraz)
Souhrn za rok 2016 představuje v mé sbírce 98 přírůstků v podobě produkčních modelů a 16 předělávek, z mé vlastní produkce však pouze 8 kousků, ostatní jsem koupil už hotové.
ORIGINAL
UMBAU
ORIGINAL
UMBAU
BaRT píše:a sakra... ještě že sbírám Citroën
Jinak samozřejmně ´plnotučný přírustek.