Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Oni mají dvě různé pošty EMS a SAL mě to jde levnější SAL leteckou takže uvidím a hlavně jsou vánoce.
Sbírka modelů Citroën
Postu maji urcite jenom jednu a EMS nebo SAL je typ zaslani baliku. Pri SAL jde balik letecky jenom mezi zememi a v dane zemi jde pozemni cestou. Uz jsem take kupoval z Japponska formou SAL a doslo to relativne rychle, ale hlavne postovne bylo o poznani levnejsi nezi pri EMS (expresni sluzba, vse letecky, pokud to jde).Oni mají dvě různé pošty EMS a SAL
Ta 037 Wurth se mi barevne libi vice nez Martini, ale nepritomnost "zadku" na Martini se mi libi vice nez standardni zadek na Wurth. Takze nevim, kterou si mam koupit. Asi zadnou - aspon usetrim.
Jen pro informaci-s dlouhým zadním nárazníkem jezdila 037 v roce 1983,bez nárazníku v sezónách 1984-85
Jak mě to trochu vyjde,dám ještě fotky do fotogalerie 18 a WRC
Jak mě to trochu vyjde,dám ještě fotky do fotogalerie 18 a WRC

Naposledy upravil(a) sva57 dne 01 led 2010, 22:08, celkem upraveno 1 x.
Další dofocený předvánoční přírůstek : Ferrari 375 Plus Pinin Farina Spider z Carrera Panamericana.
Model vozu tohoto typu z Le Mans jsem již vlastnil, ovšem svého času bezkonkurenční cena na Modelissimu (nyní už opět stoupá zpět), mě donutila pořídit ještě bratříčka z Carrery Panamericany. Model je zpracován na najvyšší úrovni, prostě BBR. Pokud porovnám s mým předchozím přírůstkem Bugatti Royale od Bauera, BBR téměř nezaostává, pouze je to model menšího vozu, takže nepůsobí takovým dojmem, ale kvalitou zpracování je takřka srovnatelný.
Více fotek v sekci Ferrari a na mém webu v sekci Ferrari,Maserati/CMC,BBR.

Model vozu tohoto typu z Le Mans jsem již vlastnil, ovšem svého času bezkonkurenční cena na Modelissimu (nyní už opět stoupá zpět), mě donutila pořídit ještě bratříčka z Carrery Panamericany. Model je zpracován na najvyšší úrovni, prostě BBR. Pokud porovnám s mým předchozím přírůstkem Bugatti Royale od Bauera, BBR téměř nezaostává, pouze je to model menšího vozu, takže nepůsobí takovým dojmem, ale kvalitou zpracování je takřka srovnatelný.
Více fotek v sekci Ferrari a na mém webu v sekci Ferrari,Maserati/CMC,BBR.

První model 2010
Dnes mi ho kámoš přivezl cestou na lyže z Prahy:

Trabi 1/18 Combi novější verze (nárazníky v chromu s černými konci a vzadu mlhovka a couvací světlo)
Dnes mi ho kámoš přivezl cestou na lyže z Prahy:

Trabi 1/18 Combi novější verze (nárazníky v chromu s černými konci a vzadu mlhovka a couvací světlo)
Sbírka modelů Citroën