Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
komas

Re: Porsche

Příspěvek od komas »

to racing18

Osobně jsem odstaňoval z čelního skla, bočních skel a zadního skla modelu Porsche 911 GT3 Cup VIP 2006 v oranžovo stříbrné barvě od AA startovní číslo 88 tím způsobem, že jsem brusnou pastou Tempo nanesenou v malém množství na měkký hadřík ( na čištění brýlí) přes druhý konec modelářského štětce ( průměr cca. 1 mm) krouživými pohyby " leštil" uvedenou číslici tak dlouho, až jsem jí zcela odstranil. Je to děsná piplačka, je třeba pastu velmi často obměňovat a hlavně moc nepřesáhnout dané místo. Původní číslo ani stopy po něm nejsou při čelním pohledu znát ani z cca.15 cm, při bočním pohledu proti světlu je trochu odlišné přeleštěné místo poznat. Možná existuje snadnější a zaručenější způsob, ale já o něm nevím. Každopádně nedoporučuji žádnou chemii, už jsem takhle pár plastových oken k modelům nenávratně zničil. :(

racing18

Příspěvek od racing18 »

Díky za radu,ale zatím se do toho radši pouštět nebudu. :?No snad tento návod poslouží jiným a odvážnějším.Já ji ještě nenašel.

lazard

Příspěvek od lazard »

a neznáš náhodou zaručený čili odzkoušený způsob na odstranění původního loga s čelního skla u Audi Sport Quattro od AA abych nedopadl jako Hurvajs?
Bezacetonovy odlakovac na nehty by mel fungovat na vse. Jde o to, ze v nem neni aceton, takze by nemel nic leptat, ale ruku do ohne za to nedam, takze doporucuji predem na podobnem materialu vyzkouset. Ja jsem jiz tento odlakovac pouzil nekolikrat (samozrejme uspesne) na odstraneni potisku (ne vodove nalepky ale tisky primo na barvu karoserie) na karoserii nekolikrat.

racing18

Příspěvek od racing18 »

Takto má vypadat druhá verze 997 GT3 RSR od AA.Necháván na posouzení zda bude hezčí než ta předešlá.
Obrázek
Naposledy upravil(a) racing18 dne 05 čer 2011, 16:43, celkem upraveno 2 x.

komas

Příspěvek od komas »

Autoart - 1/18 - Porsche 911 Gt3 Cup - AFOS-Porsche Carrera Cup Asia-Taebaek Circuit, Korea-August 2003

mimokatalogový model s limitovanou edicí 1000 ks

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

A ještě podrobnější fotky PORSCHE 911 Carrera 1988 :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Více fotek na mém photobucketu Dali_photos :

Vlad

Příspěvek od Vlad »

komas píše:Autoart - 1/18 - Porsche 911 Gt3 Cup - AFOS-Porsche Carrera Cup Asia-Taebaek Circuit, Korea-August 2003
Pekný kúsok, kde si ho vyhrabal? Páči sa mi, že je to originál AA.

komas

Příspěvek od komas »

Vlad píše: Pekný kúsok, kde si ho vyhrabal? Páči sa mi, že je to originál AA.
Model jsem koupil o víkendu na eBay v Německu, prodejce měl v nabídce dva, kde k nim přišel, nevím, osobně jsem o této verzi Gt3 Cup neměl vůbec tušení, že existuje, a to se na Porsche modely zaměřuji už nějaký rok.

komas

Příspěvek od komas »

Schuco 1/18 Porsche 356 A Speedster 1600GT

Minulý týden se objevila novinka od Schuco - Porsche 356 A Speedster 1600GT v žluté barvě. Podle fotek, které jsem dohledal, si nejsem jistý, jestli má model ty chromové poklice na kolech, mřížky předních světlometů a kožené pásky na přední kapotě ( viz. první foto), nebo je vůbec nemá ( foto č.2), nebo jsou "nasazovací". Neví někdo něco víc?
Obrázek
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..a já taky přidám foto jedné 356-ky od Schuca
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
AA vs. Schuco