Do Sunstaru v jeho normální řadě bych raději ani nešel. To pak nemůže skončit jinak, než zklamáním. Souhlasím, že Jadi, potažmo Revelly jsou mnohem lepší. Nejsou sice tak detailní jako třeba AA, ale jsou zpracovány velice přesně a čistě. To mám rád.sva57 píše:TVR Tuscan S 2003(Jadi) a TVR Tuscan 2004(Sunstar)
Tady se musím zmínit o zpracování od Sunstaru.................Takže velké zklamání a musím konstatovat,že modely Jadi jsou zpracovány podstaně lépe![]()
Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Ještě pro doplnění-je jasné že se od Sunstaru toho nedá moc očekávat,ale holt tuto verzi Tuscanu jsem ještě neměl a pochybuji,že ji někdo jiný ještě vyrobí. 

moje zavodni commodory
Zde je foto vsech mych zavodnich commodoru - vsechno to jsou vitezove Bathurst - (#25 - 1983 VH, #05 - 1984 VK Group C, #2 - 1986 VK Group A, #10 - 1987 VL SS, #16 - 1990 VL SS SV a #11 - 1995 VR).

Pekne kopa Alpiniek.
Ja stale bohuzial nemam tu ciernu, co mi z Otta nedorazila. Asi si ju uz musim zohnat, kym ceny nepojdu vyssie.
V zbieke mam este tieto tri dilerske Alpinky (fotky su starsieho data, z doby, ked som ich kupil). Tá civilna modrá je rok 1979 voci roku 1976 tej hnedej, resp. tej policajnej na mojom fote. Aj model ma iny odliatok, nerobili to naštastie z jedneho, lebo ma viacero odlisnosti. Len skoda tych norevskych kolies.

Ja stale bohuzial nemam tu ciernu, co mi z Otta nedorazila. Asi si ju uz musim zohnat, kym ceny nepojdu vyssie.
V zbieke mam este tieto tri dilerske Alpinky (fotky su starsieho data, z doby, ked som ich kupil). Tá civilna modrá je rok 1979 voci roku 1976 tej hnedej, resp. tej policajnej na mojom fote. Aj model ma iny odliatok, nerobili to naštastie z jedneho, lebo ma viacero odlisnosti. Len skoda tych norevskych kolies.

Tu stale mam.sva57 píše:.. a neměl jsi náhodou bílou A 310 V6 od OttO?
Ta černá je stejná jako ta bílá-nejsou tam žádný odlišnosti 

Malé odlišnosti sú v zadnej časti a vekovo je Boulogne (čierny) o rok mladší , karosársky je odvodený od Pack GT a myslím má zopár koní viac. Pre mňa je to iný model, ktorý by som chcel mať. A čistá A310 V6 v modrom by sa mi páčila aj v 1:1, ale asi skor bude čierne Otto 1:18.sva57 píše:Ta černá je stejná jako ta bílá-nejsou tam žádný odlišnosti
Topolino - rezin
Moj prvy rezin, ktory som dostal k nejakemu sviatku od kamarata pred cca 5-timi rokmi. Neviem, co je to za vyrobcu, neviem co stal, bol v plexi krabicke a je stale super, hoci OTTO je uz uplne niekde inde. Je to spomienka.
Viem, ze mi tam nieco upadlo, tak som ho rozmontoval a pri tom pofotil.

Viem, ze mi tam nieco upadlo, tak som ho rozmontoval a pri tom pofotil.