Tuning, předělávky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Tuning, předělávky
Tatra 87 - úprava (přestříkání na "dobovou" barvu, barvy interieru, palubní deska, zadní stěna s oknem, stěrače míčřící vlevo, kovová madla za předními opěradly,...)
Popravdě, pro mě docela časově náročné, už se do něčeho podobného znovu nepustím Nadto jsem si musel vypomoci zakoupeným spadlým modelem od zdejšího člena fóra, i odstrojování modelu bylo pro několik dílů fatální...např. kliky dveří a díl se skly. Model půjde do neoficiální vitríny - pro jistotu
Popravdě, pro mě docela časově náročné, už se do něčeho podobného znovu nepustím Nadto jsem si musel vypomoci zakoupeným spadlým modelem od zdejšího člena fóra, i odstrojování modelu bylo pro několik dílů fatální...např. kliky dveří a díl se skly. Model půjde do neoficiální vitríny - pro jistotu
Bude podzim zima, tak se do toho pustím.
přídavný kufr, jsem našel na webu, je to pěkná a nedestruktivní úprava na modely Citroën 2CV Minichamps a Norev
přídavný kufr, jsem našel na webu, je to pěkná a nedestruktivní úprava na modely Citroën 2CV Minichamps a Norev
Sbírka modelů Citroën
Pro tvou sbírku zásadní doplnění, hodně štěstí
Autoart BMW 635 CSi jsem drobnou a snadno odstranitelnou úpravou přiblížil vozu ze 6. místa v Brně 1984
Naposledy upravil(a) Lubos5340 dne 27 črc 2019, 11:35, celkem upraveno 2 x.
Díky.
Vzhledem k tomu kolik bylo celkově s tím modelem práce, tak uznání potěší
Vzhledem k tomu kolik bylo celkově s tím modelem práce, tak uznání potěší
Minichamps BMW M1 Procar 1979 Alan Jones - úprava barevně nepovedeného decalu Marlboro
Tak já taky přidám jednu moji starší dodělávku. Sací hrdýlka byly tak odfláknutý, že jsem se na to nemohl dívat a dodělal na ně aspoň mřížky.
- Přílohy
-
- fer_612-sani_.jpg (159.88 KiB) Zobrazeno 113 x
-
- ferrari_612_.jpg (313.25 KiB) Zobrazeno 113 x
Ahoj všem. Přidávám zde něco málo na oživení.
Kdo uhádne, o co se to teď pokouším ?
Kdo uhádne, o co se to teď pokouším ?