Poslední úbytky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední úbytky
už i modely CMC? ale tady asi proto, že to není z Le Mans..?
Ale jestli jen Porsche a Le Mans, tak to ti toho moc nezbyde.. co třeba BMW nebo Jaguar?
Ale jestli jen Porsche a Le Mans, tak to ti toho moc nezbyde.. co třeba BMW nebo Jaguar?
No že to není z Le Mans ani tak nevadí. Ale konkrétně u tohoto modelu se CMC moc nepovedlo slícování dílů a k tomu mě pak ještě ukecal můj kamoš, ať mu to nechám. A mám ještě verzi Coupé, a tu si nechám.
A BMW a Jaguár-co se mě bude líbit pořídím, co né vynechám.A co zase až tak nemusím, prodám.
A BMW a Jaguár-co se mě bude líbit pořídím, co né vynechám.A co zase až tak nemusím, prodám.
WIESMANN ROADSTER MF3 1993-Revell
RENAULT MEGANE TROPHY 2006-Solido
RENAULT MEGANE TROPHY 2006-Solido
..to si ale taky aspoň původně neměl v plánu?
Člověk míní, pánbůh mění .... a mám ještě Art Car a ten si nechám
Naprostej souhlas, já jsem ho vrátil ještě ve 14 denní lhůtě. Tohle je od CMC slabota.sva57 píše:No že to není z Le Mans ani tak nevadí. Ale konkrétně u tohoto modelu se CMC moc nepovedlo slícování dílů...