WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
No a to je presne dôvod, prečo som si 130RS od FOX/AirDesign nekúpil (aj keď som sa na ňu tešil) - túto strechu totiž nedokážem prekúsnuť - úplne to kazí celkový dojem z modelu, žiaľ
.

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Zdravím všechny příznivce rallye modelů, zvláště těch osmnáctinových. Navážu na výše představené Škodovky 130 RS od Fox18. Jsem také jejich majitelem a to tří verzí. Až po nějaké době jsem si ale všiml jedné špatné proporce týkající se střechy modelu. Ta se má podle fotek skutečného auta mírně zvedat k přednímu sklu, ale na modelu spíše klesá. Každý majitel modelu si toho může všimnout na fotce auta na krabici, kde je vidět, jak se střecha zvedá v porovnání s bočním odsouvacím okénkem. Takhle podobně to mėla spíše Š 200 RS, ale ta je zatím pouze v 1:43.
Dost mě to mrzí, protože jsem pamětníkem stotřicítek a dlouho jsem na ně čekal, až se dostanou do prodeje. Docela by mě zajímalo, co na to říkají i ostatní majitelé modelu.
Dost mě to mrzí, protože jsem pamětníkem stotřicítek a dlouho jsem na ně čekal, až se dostanou do prodeje. Docela by mě zajímalo, co na to říkají i ostatní majitelé modelu.
Ale o tom se přece ví už od začátku a vedli se o tom dost dlouhé diskuze. Proto jsem se také spokojil pouze s třemi verzemi. Škoda, že tak atraktivní model dovedou takhle zprznit. Taková polodomácí výroba, řekl bych. Přesto to skalním příznivcům zase až tak nevadí.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to tak, bohužel. Ale já jsem i tak rád, že ji aspoň někdo vyrobil. Třeba ta od Knoopa byla úplná šílenost. No a ta 130LR co má vyjít , bude pravděpodobně tvarově ještě horší , pochybuju že ji upravili 

130LR je tvarovo úplne mimo, žiaľ. Doposiaľ je to to najhoršie čo FOX "spískal". A nie nič neupravili
. Ale ľudia im to kúpia aj tak, lebo "konečne ju niekto vyrobil"
.
To dopadne ako T138/148 od PremiumClassiXX v 1/43 - tvarovo to pripomína káčera a nie Tatru, ale aj tak sa vypredala, choré
.

To dopadne ako T138/148 od PremiumClassiXX v 1/43 - tvarovo to pripomína káčera a nie Tatru, ale aj tak sa vypredala, choré

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Ještě se vrátím ke střešní části Š 130 RS. Začal jsem s její úpravou a jsem zhruba v polovině cesty. Střecha už má požadovanou polohu. Foto poskytnu.
A tu 130 LR bych také měl moc rád ve sbírce, ale když tady čtu, jak ji sesmolili, tak nevím. 

new Kyosho - Lancia Delta HF Integrale 1993 Monte Carlo #5 TOTIP
- Přílohy
-
- ýž.jpg (85.95 KiB) Zobrazeno 191 x
-
- šew.jpg (73.5 KiB) Zobrazeno 191 x
-
- ´=´´.jpg (90.25 KiB) Zobrazeno 191 x
-
- éé.jpg (78.1 KiB) Zobrazeno 191 x
-
- imageresizeé.jpg (42.46 KiB) Zobrazeno 191 x
-
- imageresizeui.jpg (61.46 KiB) Zobrazeno 191 x
-
- imageresize.jpg (67.15 KiB) Zobrazeno 191 x
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je pecka,
Škoda Octavia Kit car Sanremo 1997 Emil Triner - Miloš Hůlka
Výrobce ACL

Škoda Octavia Kit car Sanremo 1997 Emil Triner - Miloš Hůlka
Výrobce ACL

- Přílohy
-
- acl1809001_03.jpg (466.51 KiB) Zobrazeno 163 x
-
- acl1809001_02 (1).jpg (444.83 KiB) Zobrazeno 163 x
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsou všichni už jen na Facebooku a vůbec to tu už nežije. Tak aspoň pár starších foto