Dlouho, dlouho jsem chodil kolem horké kaše, než jsem se rozhodl si i tak trochu na zkoušku pořídit model Almost Real. Protože fotky na eshopech jsou fajn, recenze také, ale dokud to člověk nedrží v ruce, tak to není ono. Jako startovací kus jsem vybral
BENTLEY Mulsanne W.O.Edition by Mulliner. Ke 100. výročí automobilky Bentley bylo zhotoveno 100 těchto vozů. Ke stejnému výročí byl renovován také původní Bentley 8 litre, osobní vůz W.O.Bentleye, který také sám navrhoval. Při renovaci musel být vyroben nový klikový hřídel a z toho původního nařezali 100 kousků a do každého vozu z limitované edice vložili jeden kus do loketní opěrky. To jen tak pro zajímavost.
Model zcela potvrdil má vysoká očekávání, je plně srovnatelný s kvalitními starými poctivými Autoarty. Po CMC je dnes Almost Real nepochybně v diecastech č.2. Určitě bych vypíchnul velmi pěkně provedený interiér, krásná kola s nádhernými středovými logy Bentley, nádherně provedené logo na masce chladiče, velmi kvalitní veškeré chromování. A teď už nezbývá, než doufat v kvalitu slitiny...
-
BENTLEY Mulsanne W.O.Edition by Mulliner
-
Kompletní fotogalerie ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1.LIM_ ... most_Real/
-