Anglická klasika
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Anglická klasika
...ale smysl těch výstupků - bublinek na př.kapotě vedle odvětrávacích mřížek jsem dodnes nepochopil.Úplná zbytečnost, místo toho zcela chybí jištění kapot a př. blikny také špatně.
ROLLS ROYCE GHOST 2011-Kyosho
ROLLS ROYCE SILVER SHADOW vs.GHOST
Další foto na mém webu
ROLLS ROYCE SILVER SHADOW vs.GHOST
Další foto na mém webu
Podrobnější fotky :
BENTLEY State Limousine Queen Elizabeth II
BENTLEY State Limousine Queen Elizabeth II
Fakt nádherný model. Dřevo je pravé
to drevo urcite neni prave, kto by sa s tým velkoseriovo babral...ale ten wood finiš je fakt podarený
modrý Mondial, pekný Mondial
Díky pánové
Dřevo samozřejmě není pravé, je to Minichamps, ne Bauer
Dokonce ty vrchní dřevěné lišty na výplních dveří jsou řešeny obtiskem, jak je to na přístrojovce a loži pro královnu jsem nepátral.
Dřevo samozřejmě není pravé, je to Minichamps, ne Bauer
Dokonce ty vrchní dřevěné lišty na výplních dveří jsou řešeny obtiskem, jak je to na přístrojovce a loži pro královnu jsem nepátral.
..ale aspoň oproti Baueru drží měřítkoDali.B píše: je to Minichamps, ne Bauer
Je to podareny model. Chytil si super cenu Dali, pretoze ja som ho kupoval za 6000 kc. Gratulujem.
A když už jsem měl otevřenou anglickou vitrínu, tak jsem pořídil i pár skupinových foto mých Austinků-Hejlíků od Kyosha :