Porovnání modelů

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Porovnání modelů

Příspěvek od Dali.B »

Ještě naposledy k porovnání LAMBORGHINI Espada s pásy a bez pásů na předních sedačkách. Jak psal Karel, stříbrná je má. Sváťo, Ty jsi chtěl fotky, ale nemusí to kolega fotit, je to vidět přímo na Modelissimu, ty pásy u stříbrné tam dost razí :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:Ještě naposledy k porovnání LAMBORGHINI Espada s pásy a bez pásů na předních sedačkách. Jak psal Karel, stříbrná je má. Sváťo, Ty jsi chtěl fotky, ale nemusí to kolega fotit, je to vidět přímo na Modelissimu, ty pásy u stříbrné tam dost razí
Dík Dalibore za porovnání.Sice mě to až zase tak netrápí,ale zajímalo by mě,proč když to dávali u těch 1.stříbrných Espad,proč to přestali dávat u těch ostatních barevných variant.A díval jsem se na web AA a vypadá to,že ani červená mít pásy nebude(asi AA vypověděl smlouvu dodavatel pásů)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já bych řek, že toho číňana, co nasazoval pásy to přestalo bavit a někam se zašil. A zatím si toho nevšimli, že jim jeden číňan chybí. :D

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

a nebo to pak prodají jako "doplňkovou sadu" za 10 euro :lol:
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:Já bych řek, že toho číňana, co nasazoval pásy to přestalo bavit a někam se zašil. A zatím si toho nevšimli, že jim jeden číňan chybí. :D
Spíš bych to tipoval,že v rámci úspor vyměnili Číňany za Pákystánce a asi v Pákystánu ještě pásy na autech nemají,tak Pákystánci nevěděli co to je vlastně zač a kam to patří, tak to prostě při montáži vypustili :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Reventon Mondo versus Autoart
Toto porovnání tu provedl už Karel,já jen dodám,že AA je pochopitelně mnohem detailnější a precizněji zpracované(taky bych odhadoval,že je o 50% těžší).
Na druhou stranu,pokud někdo zase nechce moc investovat,tak Mondo zase není až tak špatná volba-řekl bych,že Reventón od Monda je asi jeden z nejlepších modelů od této firmy.
Ještě musím pochválit AA,že konečně odstranilo bolest otevírání dveří(Diablo,Murcielago) a otevřené dveře drží perfektně v horní poloze.
Obrázek
Obrázek

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

pěkný srovnání, hlavně na tom zadku je to krásně vidět. Každopádně například já jsem klasický příznivce kvality a ne kvantity- modely většinou vybírám ty co nejvíce propracované, bohužel ne všechny ovšem dělají renomované firmy. Vždy je to volbou každého z nás

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

sashator píše:. Každopádně například já jsem klasický příznivce kvality a ne kvantity- modely většinou vybírám ty co nejvíce propracované,
..s tím s tebou souhlasím,i když musím přiznat,že pokud nějaký model vyrobí třeba AA a např.CMC,tak se klidně spokojím s AA ;)

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

tak to jsem na tom stejně, zkrátka pro mě osobně jsou top GMP, ExactDetail a Autoart (u amerik neznám např. Kyosho a Minichamps) + Highway 61 a Ertl Authentics- zde je zase parádní poměr kvalita x cena a přitom zpracování je pořád velice kvalitní. Ale jak jsem psal, bohužel spoustu modelů tyto výrobci nedělají a proto se v budoucnu budu muset možná spokojit i třeba s obyč Ertlem či Sunstar (ale moc se mi do toho nechce). Ale naštěstí je ještě spousta modelů co nemám :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ještě na fóru Světa Modelů jsme vedli diskuzi o zpracování Ferrari 330 P4 od GMP 1/18.Mě osobně se proporce tohoto modelu nelíbí a beru to jako totální zmaštěninu za předražené peníze.No a mezi tím GMP vyrobil ten samý model v měřítku 1/8 a ejhle-model vypadá tak,jak má být.
Takto kdyby vyrobili tu 1/18,tak bych do ní šel.
GMP 1/18
Obrázek
GMP 1/8
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“