Předválečná klasika
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Předválečná klasika
Vladamir : Ten Packard se dá sehnat ještě v jiném barevném provedení, myslím béžová.
Jarek : Duesenberga mám samozřejmě také, jen pro změnu zeleno - stříbrná. Bohužel je to jeden z pouze dvou Duesenbergů, které se dají v 1/18 pořídit. Tato moje jedna z nejmilovanějších značek je v modelovém světě velmi málo zastoupena.
Jarek : Duesenberga mám samozřejmě také, jen pro změnu zeleno - stříbrná. Bohužel je to jeden z pouze dvou Duesenbergů, které se dají v 1/18 pořídit. Tato moje jedna z nejmilovanějších značek je v modelovém světě velmi málo zastoupena.
Dali, aj u mna je na vysokych prieckach znacka Duesenberg. Bohuzial mi tento usiel a ebay nie je moja silna stranka ... Velmi pekna klasika a aj farebna kombinacia je decentna. Super
Tak tenhle Horch je jediný z těch 5 pěkných veteránů od Ricka, který nemám. Nikdy se mi nepodařilo narazit na kousek, s kterým bych mohl být spokojený, chtělo to asi probrat více kusů, a pak už nebyl v té zelené, která se mi líbila. Teď se ještě vyskytuje v černé, ale tu nechci.
K tomu Duesenbergu SSJ, mě osobně by se více líbil ten druhý (existovaly jenom dva). Ten šedo-šedý byl pro Garryho Coopera a ten červeno-stříbrný pro Clarka Gablea. V současné době je to asi jediné silniční (ne závodní) auto, které bych si byl schopen koupit, i když je jinak stejné, i v druhém barevném provedení.
K tomu Duesenbergu SSJ, mě osobně by se více líbil ten druhý (existovaly jenom dva). Ten šedo-šedý byl pro Garryho Coopera a ten červeno-stříbrný pro Clarka Gablea. V současné době je to asi jediné silniční (ne závodní) auto, které bych si byl schopen koupit, i když je jinak stejné, i v druhém barevném provedení.
Nastastie tento kus je bez jednej evidentnej vady. Ja som ho hladal v kamennych obchodoch a to je (bol) v Bratislave abnormalny problem, teraz to riesim vyhradne cez internet. Bolo to sice davno, ale velmi prijemny pocit ked som si ho priniesol domov. Ano SSJ v oboch farbach by som prijal aj ja, ale nemam ani jedno ...
Jo jo, je to prudký elegán. Nedávno se dražil jeden zelený na Aukru.
Vladimire super, zelena mu sekne ...
Auburn je Jarku absolutní krasavec, stejně jako všechny "výrobky" koncernu Auburn-Cord-Duesenberg. Mám ho ve vínově červené, stejně jako Corda, možná by na jednom z nich byla hezčí do kombinace jiná barva.
To rally43 : BMW mám v závodních verzích a je to moc pěkný model, AA má vždy solidní standard. Ano, na tomto modelu až tak nevyniknou některé detaily, jako na jiných veteránech, protože i ve skutečnosti to auto bylo takové střídmé, ale čisté a elegantní.
To rally43 : BMW mám v závodních verzích a je to moc pěkný model, AA má vždy solidní standard. Ano, na tomto modelu až tak nevyniknou některé detaily, jako na jiných veteránech, protože i ve skutečnosti to auto bylo takové střídmé, ale čisté a elegantní.