Největší nedodělek...

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Ondra

Re: Největší nedodělek...

Příspěvek od Ondra »

Možná se nám tu rýsuje nedodělek jaký tu ještě nebyl :D .Když jsem projížděl katalog firmy AA zarazila mně informace o délce modelu 1/12 nissan gtr-Podle AA má 35,7 cm což je po přepočtení 4,2 metru ve skutečnsti.Problém je v tom že ve skutečnsoti má GTR 4,65 metrů a přepočteno na model je to 38,7 cm.Pokud by to byla pravda byl by model zkrácen téměr o 3 cm a v takové velikosti je to na provaz.

Budu doufat že je údaj v katalogu špatný, ale člověk nikdy neví :( .

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

BaRT píše:Tohle mě dostalo, za tento paskvil nemůže ani výrobce, ale zručný prodejce,
Bežný Furgon C4 F (Solido 1/18) opatřil dvěmi samolepkami a soudky které má ze stavebnic (Praga 1/24) a udělal červenou pivní dodávku...

Původní civilní verze C4 F červený Furgon:

(nefunkční link odstraněn adminem)

Úprava ala Mac Models Praha:

Nevím zda to štve jen mě, úpravy výrobců třeba WRC verze oceňuji můžete mít České posádky atd., ale tohle je prostě paskvil, neexistující verze i debilita se sudy na zahrádce...
Upravená verze +40Kč , tj za 790kč, červenou mají za 750Kč. C4F koupí asi v DE za 17Euro ve výprodeji (cena k 15.1.)
Další verze na MACu, jiná reklama :-)

Sbírka modelů Citroën

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Ten model je ultimátní nonsens, tento znak byl podle firemní stránky dán do oběhu až v roce 1966 kdy vznikla firma mobil oil corporation a je na výsost jasné že v tu dobu tyto dodávky jezdily maximálně po muzeu(A to v Evropě).

Mimoto bych se nedivil, kdyby pán neměl žádnou smlouvu, že smí používát tyto znaky.Nevím jak to chodí u prodejců modelů, ale když trhovci použijí znak na který nemají právo tak je problém.Vůbec bych se nedivil, kdyby to šlo použít i na tento případ.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Ono je to asi netrápí, kde si našel ty změny loga že je z roku 1966?
Sbírka modelů Citroën

Ondra

Příspěvek od Ondra »

BaRT píše:Ono je to asi netrápí, kde si našel ty změny loga že je z roku 1966?
Na oficiálních stránkách, tam je časová osa kdy a jak vzniklo kdejaké logo.

(nefunkční link odstraněn adminem) Dej brand history a jed tak dlouho až najdeš ten znak, tím že budeš klikat na červené trojúhelníčky.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

jj dík.
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“