Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
tak někde jukni, je dost rozšířená a CMF- podobná úroveň
Sbírka modelů Citroën
Mě teda překvapila úspora chromu - je to hodně nápadné v kontrastu rámečku kolem předních světel a předního nárazníku.. Model přitom není zrovna levný na to, že je to resin..
LANCIA Delta S4 Rally
Henri Toivonen / Sergio Cresto • Rallye de France - Tour de Corse
AUTOart
Docela dlouho jsem se dokopával k zařazení tohoto modelu do sbírky. Tuhle Lancii jsem koupil asi před rokem, když byla za cenu, které se nedalo odolat. Ale protože autoart dospěl tam, kam dospěl a pro mě už nemá smysl dál tímto směrem pokračovat, nějak mě ty jejich modely celkově přestaly bavit... No, nicméně, nakonec jsem ji tedy vybalil, nafotil a vystavil. Tohle je ještě opravdu nádherný kus.
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/AUTOar ... o_4_1986/
Henri Toivonen / Sergio Cresto • Rallye de France - Tour de Corse
AUTOart
Docela dlouho jsem se dokopával k zařazení tohoto modelu do sbírky. Tuhle Lancii jsem koupil asi před rokem, když byla za cenu, které se nedalo odolat. Ale protože autoart dospěl tam, kam dospěl a pro mě už nemá smysl dál tímto směrem pokračovat, nějak mě ty jejich modely celkově přestaly bavit... No, nicméně, nakonec jsem ji tedy vybalil, nafotil a vystavil. Tohle je ještě opravdu nádherný kus.
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/AUTOar ... o_4_1986/
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore dobře jsi udělal, nádherný model a velký kus a mylník historie rally
Tak snad jo Libore. Milník to tedy je, akorát dost nešťastný. Je to vlastně v mé sbírce první model vozu, na kterém se jezdci v tom daném závodě zabili...
Ale spolu jim to sluší :
Ale spolu jim to sluší :
Jaguar E-Type Roadster Series I 3.8 - 1961 (AUTOart)
Paráda, co to, že zvítězil stříbrný?