Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Vlad

Re: Porsche

Příspěvek od Vlad »

Pekná kolesová polemika, vidno, že turbo 930 je klasika a zaujíma veľa fóristov. Prirodzene každý z nás by chcel mať čo najvernejší model.
Čo sa týka mojich "iných nárokov" na kvalitu ako Svaťo píše, tak mám 4ks norevov s tými „hroznými kolesami“. A ešte mám v pláne si dokúpiť jeden, aby som mal všetky norevácke kúsky čo chcem.
Tu ste sa obuli do Norevu ako do modelu za 100,-E. Prirodzene netreba očakávat od modelu za 35,- 40,-E to, čo bude za 110,-E. Nad tým sa netreba trápiť ani strácať čas. Tam je toho viac na zamyslenie. Tu ide o to, či sa mi za tú cenu ešte páči a či ho aj tak chcem. Keďže ho nik nerobí, tak to k rozhodnutiu napomôže. Takže v tomto pohľade kolesá na noreváckom Turbu sú pre mňa stále veľmi prijateľné aj bez akýchkoľvek úprav.
No určite pôjdem aj do AA a určite nebude len jeden. A musím len dúfať, že na Norimbergu AA prekvapí a predstaví aj iné karosárske verzie ako coupe.
Uvidím, ako na tom bude v reáli Turbo AA, ak to bude hlavne v priemere pneu (vernosť disku neriešim), tak jednoduchým osústružením akože na slicky a znížením podvozku to by malo slušne pomôcť. Pri modeli za takú cenu to určite niekedy skúsim, dá sa to zrealizovať a bude to Turbo na slickoch. ;) (a potom aj rallyeove Imprezy na slickoch vo vedľajšej polici zblednú závisťou :D )
Ale keď AA urobí targu aj cabrio, tak je to vyriešené bez práce. ;)

komas

Příspěvek od komas »

Pár fotek chystané " náplasti" na téma 930 turbo
Obrázek

Upravil jsem ti to na 1 fotku, všechny novinky jsou, nebo se postují zde:
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... 0&start=30
BaRT

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Vlad píše: tak jednoduchým osústružením akože na slicky a znížením podvozku to by malo slušne pomôcť. Pri modeli za takú cenu to určite niekedy skúsim, dá sa to zrealizovať a bude to Turbo na slickoch. ;) (a potom aj rallyeove Imprezy na slickoch vo vedľajšej polici zblednú závisťou :D )
Ale keď AA urobí targu aj cabrio, tak je to vyriešené bez práce. ;)
Tak to Ti přeju mnoho úspěchů v soustružení. :D Neměl by jsi jednodušší na eBayi koupit lepší kola a na toho Noreva je dát :?:
A jak jsem se zmínil o těch zadních blatnících,tak porovnání PMA a AA,dole foto skutečného vykrojení blatníků.
Obrázek
Obrázek

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Holt, je to dilema urobiť model tak, aby sa nejaká mucha na ňom nenašla. Hlavne, keď nemôžeš všetko zmenšiť v mierke. To potom vyberáš z horších lepších a z lepších ešte lepších. ;)

Trebárs konečne aj Spark urobil poriadne Porsche (to žlté, bez krabičky), dostal som ho minulý rok. Je to určite rezin, lebo nič sa mu nedá otvoriť. Kolesá má super, blatníky sú super, lak unikátny - proste všetko ako má byť, dokonca aj do mierky sa trafili, len neviem akej. Ale mne to nevadí.
No aj tak si ešte pre istotu dokúpim nejaký Porsche-Spark. :D

Obrázek

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

jj, to určitě bude resin, když nic nejde otevřít..
když tak mě oprav, nejsem zas takový odborník, ale je to 914?

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Máš pravdu, je to Porsche 914! Gratulujem!
A určite nie si odborník na autá? Lebo tak rýchlo to len tak niekto nerozpozná!

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

no to víš, snažil jsem se

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

PORSCHE 997 GT3 RSR Le Mans 2009 AA -
původně jsem tento model neměl v úmyslu koupit,ale teď jsem rád,že jsem ho pořídil-skutečnost předčila mé očekávání-vypadá nádherně.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
...a je to první 997 GT3 RSR,která má už panty kapoty ,tak jak mají správně vypadat v reálu.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

racing18

Příspěvek od racing18 »

To je žůžo až bude větší výběr v designu taky koupím.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Taky věřím, že ještě udělají nějakou jinou, závodně úspěšnější 997 RSR, ale nejdříve ještě musím vyřešit Matmuta.
Zatím mám ze Sváťovy pětky pouze prezentační 2007.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“