Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Z německého E-baye za krvavou a přesto široko daleko nejnižší cenu....
Autoart BMW 3.0 CSL SPA 1973 Winner - Dieter Quester / Toine Hezemans
Autoart BMW 3.0 CSL SPA 1973 Winner - Dieter Quester / Toine Hezemans
Mercedes SL 73 AMG (R129) 1995 (OttOmobile)
Také z německého eBaye, už je doma :
CMC - MERCEDES-BENZ W196R Stromlinie
Gran Premio d´Italia 1955 / Monza • Stirling Moss
Limit 2568/4000
CMC - MERCEDES-BENZ W196R Stromlinie
Gran Premio d´Italia 1955 / Monza • Stirling Moss
Limit 2568/4000
Od prodejce z Aukra :
BMW 635 CSi No.1 ETCC 1984 - Dieter Quester / Hans Joachim Stuck pravděpodobně Grand Prix Brno 1984 nakombinovaná se 24 h. SPA 1984 (červený obdélník na levém zadním okně)
http://touringcarracing.net/Pages/p%201984%20Brno.html
Dealerský model. Oproti standardnímu č.8 má víc rozdílů, než jsem si původně myslel.
Tímto se mi podařilo nasbírat kompletní sérii závodních 635 od Artu.
BMW 635 CSi No.1 ETCC 1984 - Dieter Quester / Hans Joachim Stuck pravděpodobně Grand Prix Brno 1984 nakombinovaná se 24 h. SPA 1984 (červený obdélník na levém zadním okně)
http://touringcarracing.net/Pages/p%201984%20Brno.html
Dealerský model. Oproti standardnímu č.8 má víc rozdílů, než jsem si původně myslel.
Tímto se mi podařilo nasbírat kompletní sérii závodních 635 od Artu.
Naposledy upravil(a) Lubos5340 dne 07 lis 2018, 15:40, celkem upraveno 3 x.
Bohužel nejedná se o dealerskou verzi, ta by musela mít na čelním skle - Original BMW Teile a nikoliv Orignal.
Dealerská verze to samozřejmě je. Má i šedou krabici.
Chybějící "i" v nápisu bylo na všech modelech. Ovšem na těch, co nešly z fabriky mezi prvními, byly decaly na oknech buď už ve fabrice přelepeny a nebo byly přidány k modelu pro instalaci zákazníkem.
Na některých modelech na bayi jsou ty dvě vrstvy decalů rozpoznatelné a dokonce jsem našel i model, na kterém se ten "opravný" decal začal loupat.
Chybějící "i" v nápisu bylo na všech modelech. Ovšem na těch, co nešly z fabriky mezi prvními, byly decaly na oknech buď už ve fabrice přelepeny a nebo byly přidány k modelu pro instalaci zákazníkem.
Na některých modelech na bayi jsou ty dvě vrstvy decalů rozpoznatelné a dokonce jsem našel i model, na kterém se ten "opravný" decal začal loupat.
Dealerskou samozřejmě asi nemám a ani jsem žádný přiložený decal tehdy neobjevil, pokud si pamatuju - je to už strašně dávno. Stejně si myslím, že to byla od nich hloupost, ať už úmyslná nebo nikoliv.
Úmysl to asi nebyl.
Spíš chyba, která nějakou dobu unikala jejich pozornosti a kdo ví, jestli nebyla objevena na základě první reklamace od zákazníka.
Je to samozřejmě škoda. Dlouho jsem řešil co to má znamenat a stále pátral po modelu bez chyby. Když jsem zjistil, že chybu měly původně všechny modely a některé jsou opravené, tak jsem ho koupil s tím, že to třeba časem vyřeším.
Plus to byl poslední kus, který mi chyběl.
Někdo musí umět ten decal vyrobit i u nás.
Tak začnu pátrat.
Spíš chyba, která nějakou dobu unikala jejich pozornosti a kdo ví, jestli nebyla objevena na základě první reklamace od zákazníka.
Je to samozřejmě škoda. Dlouho jsem řešil co to má znamenat a stále pátral po modelu bez chyby. Když jsem zjistil, že chybu měly původně všechny modely a některé jsou opravené, tak jsem ho koupil s tím, že to třeba časem vyřeším.
Plus to byl poslední kus, který mi chyběl.
Někdo musí umět ten decal vyrobit i u nás.
Tak začnu pátrat.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Luboši zkus Jirku Klementu
Díky za tip.
Už jsem si ho našel.
Dnes se mi pravděpodobně podařilo přímo od Artu koupit originál opravný decal.
Což by potvrzovalo moji tezi psanou výše.
V popisu se uvádělo :
Decal is brand new Specific for 80430145825 BMW 635 CSI Dealer Edition. See size for reference if it will suit your needs.
Už jsem si ho našel.
Dnes se mi pravděpodobně podařilo přímo od Artu koupit originál opravný decal.
Což by potvrzovalo moji tezi psanou výše.
V popisu se uvádělo :
Decal is brand new Specific for 80430145825 BMW 635 CSI Dealer Edition. See size for reference if it will suit your needs.
Naposledy upravil(a) Lubos5340 dne 12 lis 2018, 16:03, celkem upraveno 2 x.