Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Jelikož jsem zde fotky nikdy nepublikoval a v současnosti už modely téměř nesbírám, "pochlubím" se přírůstky za cca 3 roky zpátky.
Bude to na etapy.
Bude to na etapy.
Tento model není nově koupený, ale decaly se mi podařilo sehnat loni.
Super Luboši.
Vím, že máš spoustu krásných a vzácných modelů, tak je dobře pro nás tady, že ses tak rozhodl
Vím, že máš spoustu krásných a vzácných modelů, tak je dobře pro nás tady, že ses tak rozhodl

Nakonec je toho trochu víc, než jsem si myslel.
Jako zlatý hřeb Autoart Jaguar XJS ETCC - asi poslední model, který mi udělal opravdu radost poměrem cena vs.kvalita - 1800 Kč ve slevě.
A co je nejdůležitější - model nemá žádné vady. Takový malý zázrak.....
Jako zlatý hřeb Autoart Jaguar XJS ETCC - asi poslední model, který mi udělal opravdu radost poměrem cena vs.kvalita - 1800 Kč ve slevě.
A co je nejdůležitější - model nemá žádné vady. Takový malý zázrak.....

Když už funguje vkládání fotek rozumným způsobem, tak proč nedeesse23 píše:Super Luboši.

Obstrukce přes různá "rajčata" a pod. nejsou pro mne.