pred nejakou dobou som začal prvý full scratch, tažke každý diel modelu bude vlastnej výroby... na placke sa intenzívne pracuje, ale robiť diely len podla fotiek je dost sila (hlavne ten horný oblúk a časť za prednymi kolesami,tam to pôjde celé preč zabrusené do oblúka - tam treba zabrusovať a chytať tvary),taktiež šírka kolies bude iná, toto su len obruče s vyslednym priemerom, pre master...už dnes som chcel mať hotovú strednú časť ale nejak sa to spomalilo

...hmmm ten pocit ked má človek z prednej časti len lem okolo kolies
spravíme to zaujímavo : uhádnite výrobcu auta...krajinu nemozem povedat, to by bolo hned jasné

....13 palcové disky, motor - BMW 2,0 (okolo 300 koní) - Sváťa to určite uhádne...otvorená placka, jednomiestna...tieto autá už pretekali skor ako som sa narodil takže tá skôr narodení medzi vami to určite budú vedieť
odpovede píšte tu, stačí výrobca šasi (jednotlivé typy boli dosť podobné)...prvý získa 10% zľavu z ceny modelu/stavebnice (samozrejme ak ju bude chcieť

)chápem že v tejto fáze je to ťažké uhádnuť takže s pribudajucimi fotkami to príde...takže veľa šťastia