Kuriozity

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Drafel

Re: Kuriozity

Příspěvek od Drafel »

To je určitě Škoda od AA jen v krabici Solido :lol: No, nevím jestli bude výherce takového modelu nadšený, až mu to příjde domů :o To je tak na provaz :cry:
Pokud vlastníte Solida, šupněte je na Aukro a budete mít zálohu na rally novinky od AA.

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

všiměte si že na všech jeho aukcích přihazují stejní kupci ;)

Drafel

Příspěvek od Drafel »

Jistě také všichni oceníme stoupající kvalitu výrobků PMA (utopená kola jsou vlastně jen maličkost):

http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/BU ... ps/485616/

Jen tak nějak marně hledám i ten chrom, není to spíš vypalovací střibřenka na výfuk :?:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

racing18 píše:Moc tomu nerozumím,že se vůbec našli nějací kupci a to zdaleka nemusí být konečná cena. :shock:
.. no i mezi sběrateli můžou být zoufalci ... ;)

collector

Příspěvek od collector »

Zoufalci ? No nevím. Vždyť nevíte, proč ten model někdo tak moc chce...

Upřímně, když si čtu příspěvky tady v těch diskuzích, jak je všechno špatně, každý model má nějaké chyby, každý výrobce se horší, atd., tak nevím, kdo je opravdový zoufalec...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No vůbec to nemusíš číst.Klidně můžeš navštěvovat nějaké jiné fórum,které ti lépe vyhovuje a kde se jen vše chválí ;)

collector

Příspěvek od collector »

To je pravda. To jistě mohu. Když mně to občas nedá a musím se podívat, co je zase špatně :)

Já jsem z modelů 1:18 nadšený. To, co se dělá a chystá... SUPER

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

proto je máš stále lepší, jinak by se nic nelepšilo.

Jsou výrobci co na dotaz sběratelů odpovědi, napíšou, postnou fotky, nebo třeba ve druhé edici model vydají bez chyby.
Někteří na větu tohle je špatně odpovědi „ono se to stejně prodá“ nebudu uvádět abych nebyl zaujatý.
Tím že je mnohdy výběr mezi značkami tak díky informacím kupuješ to lepší.
Pro někoho má kouzlo jednoduchost Bburaga, pro někoho ne.
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

collector píše:To je pravda. To jistě mohu. Když mně to občas nedá a musím se podívat, co je zase špatně :)

Já jsem z modelů 1:18 nadšený. To, co se dělá a chystá... SUPER
Když jsem modely 1/18 začínal sbírat,taky jsem byl z každého modelu nadšený.Ale se zlepšující se kvalitou modelů pochopitelně rostly i moje nároky,ale i ceny modelů.Takže na rozdíl od tebe jsem z některých modelů nadšený a z některých vůbec ne. A z čeho nejsem poslední dobou vůbec nadšený, je cenová politika výrobců modelů. U většiny modelů kvalita velmi pokulhává za cenovou relací. Připadá mě to "za hodně peněz málo muziky". :)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Bohužel je nutno smířit se s faktem, že cena a kvalita (technologická náročnost) jsou dvě proměnné, mezi kterými není žádný vztah. Cena odráží pouze odhad výrobce, za co se to dá prodat. Bohužel cena je realativní, na hlavních trzích, kde se prodá drtivá většina modelů, není částka 260 eu za AA nijak vysoká. Pokud se podíváme na platy tam, je to v současné době pro ně podobná relace, jako když u nás kdysi stál AA 1.800,-Kč. Takže za takovou cenu se to prostě prodat dá. Pouze v podmínkách naší kolonizované země se to jeví zkresleně. Z našeho pohledu, aby začal problém z prodejem AA na světových trzích, musel by model stát cca 700 euro a to je ještě daleko.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“