Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Vyměněno s panem kolegou sběratelem AA za AA.
Pustil jsem do světa AUDI Sport Quattro z Monte Carla 1985 / Walter Röhrl.
A namísto něj mám BMW E24 635 CSi z Deutsche Produktionswagen Meisterschaft 1984 / Hans-Joachim Stuck, můj první Jägermeister ve sbírce :
Další foto ZDE :
http://dbclassic.rajce.idnes.cz/AUTOart ... ck_6_1984/
Pustil jsem do světa AUDI Sport Quattro z Monte Carla 1985 / Walter Röhrl.
A namísto něj mám BMW E24 635 CSi z Deutsche Produktionswagen Meisterschaft 1984 / Hans-Joachim Stuck, můj první Jägermeister ve sbírce :
Další foto ZDE :
http://dbclassic.rajce.idnes.cz/AUTOart ... ck_6_1984/
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore Audinky je škoda. Ale ty máš určitě větší radost z tohoto Jégra bavoráčka a tak to má být
Libore, no když ta Audinka nemá ty HB reklamy....
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu,u AA běžná věc, viz.u nich nové Subaru WRC 1997 Safari 555. Já je musel na Audi sehnat a dolepovat
Tak můj první letošní přírůstek:
Aston Martin Vanquish - 2015 (AUTOart)
..a kompozit nekompozit, mě se model líbí
Aston Martin Vanquish - 2015 (AUTOart)
..a kompozit nekompozit, mě se model líbí
Užasný Aston, určitě ozdoba sbírky. Jednoznačně.. U AM je však nějakou dobu ještě jeden typ od AA, který je nutné také mít - ten si budu pořizovat v průběhu dubna - AM One-77. Ultimátní stroj bez kompromisů - v černé barvě. A v kovu
Díky
Jinak souhlas, jen jsem u One 77 zvažoval mezi více barevnými variantami, tak ho taky ještě nemám..
Jinak souhlas, jen jsem u One 77 zvažoval mezi více barevnými variantami, tak ho taky ještě nemám..
V neosvětlené vitríně asi jo, ale ta černá má také perleťový efekt a ruku na srdce, právě tento stroj má vzbuzovat spíš ďábelské emoce, než čistotu nevěsty Posuďme:Dali.B píše:Není nad bílou perleť.
Hmm...
Tenhle Aston je podle mě tak trochu na hranici kýče a krásy. A zdá se mi, že právě ta bílá barva ho posouvá tím správným směrem. Ale to je jen můj dojem.
Tenhle Aston je podle mě tak trochu na hranici kýče a krásy. A zdá se mi, že právě ta bílá barva ho posouvá tím správným směrem. Ale to je jen můj dojem.