Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Ach ty Hondy A jinak co ten Cherokee, ten mě moc zaujal. Je srovnatelný dejme tomu třeba s SUVčky od UT?
Zdravím Vás všechny v novém roce 2015, máte to hezké, rozmanitost modelů je parádní a přidávám to, co přibylo v mé sbírce v roce 2014.
Devět resinových modelů a pět kovových, firem AUTOart (2), CMC (1), GMP (1), Spark (7) a TSM(3).
Devět resinových modelů a pět kovových, firem AUTOart (2), CMC (1), GMP (1), Spark (7) a TSM(3).
modelfibikhurvajs píše:Matěji moc pěkné, neskutečné V medicíně zřejmě přibude nová diagnoza
Re: Fotosumár 1/18
Máte to páni všetci pekné, len tak ďalej.
U mňa v roku 2014 celkom 9 prírastkov,z toho 5xOtto, 2xKyosho,1xPMA a 1xAa. Celkový stav 69 ks modelov rally.
Naposledy upravil(a) martin dne 06 led 2015, 18:50, celkem upraveno 2 x.
ďakujem
-
Martine - samé dobré kousky jsi pořídil .
Ďakujem, v rámci možností. Ešte by to chcelo rozšíriť zbierku o Škodovky a podľa všetkého sa dočkám v tomto roku aj ďalšej Lancie z RMC od Kyosho.rallymodels píše:Martine - samé dobré kousky jsi pořídil .
Pekný sumár Martin, aj celkové skóre je super, len tak ďalej
Rok 2014 přinesl do mé sbírky modelů vozů Porsche nečekaných 86 přírůstků, z toho 56 v podobě produkčních modelů, a to včetně několika starších kousků, které mi dříve unikly, no a 27 zbývajících jsou mé vlastní předělávky modelů a 3 upravené modely jsem už v této podobě koupil od jiných sběratelů.