Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
komas

Re: Porsche

Příspěvek od komas »

Fotosumář přírůstků v mé sbírce za rok 2010 - jelikož jde výlučně o vozy Porsche, dal jsem příspěvek sem. Omlouvám se za horší kvalitu fotoalb, na vlastních webových stránkách pracuji, ale času je málo....
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Pěkný,tak jestli Ti to nevadí,postni to i do vlakna fotosumářů,ať jsou všechny přírůstky pohromadě-dík ;)

komas

Příspěvek od komas »

Včera doputoval z Francie další přírůstek do stáje závodních modelů 911 GT3 od AUTOARTU, která je tímto dle katalogové produkce ( s výjimkou novinkového modelu 80972 - PORSCHE 911(997) GT3 RSR FIA GT LEMANS 2009 "ENDURANCE ASIA TEAM" ) v mé sbírce kompletní ( řada 996 a 997).

Obrázek

komas

Příspěvek od komas »

Modely Porsche 911 targa od 70. let do současnosti - výrobci PMA, Norev, UT models, Anson a Maisto

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Pekne, vidim, ze mas tu peknu zelenu norevacku farbu co bola pre MCW, ta mi usla, stale som mal cas, az sa vypredala.
Nieco z toho mam, nieco som pustil, ako napr. Anson. Ale nebol este jeden modelovy rok P997 od Norevu? Niekde myslim, ze mam jeho foto, ale ako mofel fyzicky nikde nevidim uz predavat alebo drazit. Alebo sa mylim?

Vlad

Příspěvek od Vlad »

komas píše:Fotosumář přírůstků v mé sbírce za rok 2010 - jelikož jde výlučně o vozy Porsche, dal jsem příspěvek sem. Omlouvám se za horší kvalitu fotoalb, na vlastních webových stránkách pracuji, ale času je málo....
Velmi slusny prirastok Porsche, zohnal si aj vzacne kusky, co dnes stoja uz slusny peniaz a ides aj do upravenych zavodnych verzii. Do toho sa ja radsej nepustam, zatial mi staci seriova modelova klasika.
Mne pribudo v r.2010 len 51 kuskov Porsche, bohuzial fotim malo, tak to nemozem dolozit fotkami. Ale je to tak.
Drzim ti palce, aby si cim skor urobil webstanku, rad pozriem co mas a co mi chyba.
Zaujimava je stranka tohto nemeckeho zberatela modelov UT a Porsche, asi ju aj poznas a mozno aj tu na fore bola uz uverejnena.
http://www.ut-modelle.de/
Da sa mi tam pekne zorientovat, co vsetko by som este chcel.

komas

Příspěvek od komas »

Pokud jde o řadu 997, pak Norev dělal targu v první sérii v černé barvě a tu dealerskou metalickou nordic gold ( či jaká to je barva). V druhé serii ( po faceliftu) je v produkci dealerská černá ( na fotce) a " obyčejná" taky černá. Jestli je mezi nimi nějaký rozdíl, netuším, asi ne.

Stránky německého sběratele znám, produkci UT má bezchybně zpracovanou, taky jsem podle ní korigoval svoji sbírku.
Má tam i přehled dalších významnějších výrobců, co dělali modely Porsche, a i tam má až na několik výjimek ( řada 910 a další) skutečně všechno. Inspirující pro mě jsou ty upravené verze, na které jsem se teď víc zaměřil.

lazard

Příspěvek od lazard »

Ja od Norevu nemam zadne Porsche a chci se Vas proto zeptat, zda-li ty kola na napr. te turbo targa jsou opravdu tak velke, nebo se to da prehlidnout.

komas

Příspěvek od komas »

Ta kola jsou na modelech Porsche ze 70. a 80. let od Norevu podle mého nepřehlédnutelně velká ( i proto jsem fotil modely trochu víc z nadhledu), kazí to celkem dobrý dojem z jinak povedeného modelu, ještě bych jim vytknul menší přední světlomety díky širším obroučkům.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Já sice od Norevu kromě pár kousků řady 997 a pár placek žádný Porsche nemám.Ale připadá mě ,že ty kola na Porsche ze 70. a 80. let nejsou ani tak velký na průměru disku,ale že ty modely mají moc tlustý pneu a úzký límce disků,ale že prostě průměr disku jak u Norevu,tak u PMA bude asi stejný.Nebo se pletu ? ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“