WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Velká paráda, krásné béčko a navíc Safari i rampa, bravo Otíku
A Norimberku bude RX7 Akropolis a 911 SCRS Belga...hurvajs píše:Velká paráda, krásné béčko a navíc Safari i rampa, bravo Otíku
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Mázda RX7 od Otíka další B , super počin.
Subaru WRC 97 od AA mě zaujala ta avizovaná Colinova Safari verze nebo RMC. Ale zřejmě bude stát pořádný ranec, počítám jak S4. Nevíte zda je to otvírací kovák nebo resin??
Subaru WRC 97 od AA mě zaujala ta avizovaná Colinova Safari verze nebo RMC. Ale zřejmě bude stát pořádný ranec, počítám jak S4. Nevíte zda je to otvírací kovák nebo resin??
Ne, to je 1/8 viz. http://www.costruiscilalanciadelta.it/
Mě se zdála na dvanáctinu moc vymakaná.
Libore,mrkni na Novinky výrobců,je tam foto.Jak jsem si ale všimnul,chybí střešní ventilace.Za ty prachy,co za to budou asi chtít,tak trochu problém.
Jinak takových 5 kousků bych si asi vybral.
Libore,mrkni na Novinky výrobců,je tam foto.Jak jsem si ale všimnul,chybí střešní ventilace.Za ty prachy,co za to budou asi chtít,tak trochu problém.
Jinak takových 5 kousků bych si asi vybral.