Poslední úbytky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední úbytky

Příspěvek od sva57 »

RENAULT R5 ALPINE RMC 1978-OttO mobile
Obrázek

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

RosaV8 píše:To jsi mě Sváťo překvapil, že jsi pustil E21 od Aa, já ten model totiž totálně zbožňuju :)
...to já právě taky ;)

A bude ještě možnost, E21 by měl vydat i PMA.. I když o těch aspoň já už neuvažuji, vzhledem k tomu, že to zřejmě bude resin:
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56632746
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56A68BD6
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=569058F8

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

...že to bude resin a možná i proto, že to bude stát tak dvojnásobek toho, co před lety stál ten AUTOart? :D

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

;) no i když letos jsem kupoval hlavně právě tyto starší Arty a ty mě pak už taky vyšly tak na dvojnásobek toho co stály před lety.. Ale šel jsem do toho i za tuhle cenu, jinak bych je sehnat ani nedokázal.. I když měl jsem zas štěstí v tom, že se mi ještě povedlo sehnat je ve stavu jako nových a většinou ani nevystavovaných modelů a to bylo pro mě rozhodující..
Ale i s tímto přístupem mi pomalu dochází inspirace a možná se už brzy dostanu z letošního stavu jeden model za měsíc taky jako ty na jeden model ročně ;)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Tak já bych věděl co kupovat, ale dát za letitej Ertl dva a půl tisíce? Za Aa skoro pět tisíc? Nebo se začít věnovat resinům, jejichž ceny stoupají do úplných nesmyslů? Teď už pro mě mají cenu jen GMP, ti sice nejsou nejlevnější, ale ceny za 10 příliš nezměnili a možná tak Greenlight..i když tam je to taková kolísavá kvalita. Takže asi už bud jen sbírat starší Aa a když bude veliký štěstí tak Highway61.

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

..no jo, jenže jaký starší Arty ještě koupíš za původní cenu a hlavně v jakém stavu? Možná tak ležáky v některých eshopech nebo poškozené a zaprášené modely z druhé ruky..

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

deesse23 píše:..no jo, jenže jaký starší Arty ještě koupíš za původní cenu a hlavně v jakém stavu? Možná tak ležáky v některých eshopech nebo poškozené a zaprášené modely z druhé ruky..
Já nechci slovíčkařit, ale všechny staré a dávno vyprodané Arty jsou " z druhé ruky". :)
Rozdíl je jen v tom, jak se k nim původní majitel choval.

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Já teď nemyslím staré Arty, u těch chápu nárůst cen a toleruju, že dávno vyprodanej model si holt zaplatím. Ale nesmířím se s tím, že si Aa zničehonic usmyslel, že modely, který kysi prodával za 2300,- teď udělá v reedicích za čtyři a půl a nový modely budou ještě dražší.

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

RosaV8 píše:Já teď nemyslím staré Arty, u těch chápu nárůst cen a toleruju, že dávno vyprodanej model si holt zaplatím. Ale nesmířím se s tím, že si Aa zničehonic usmyslel, že modely, který kysi prodával za 2300,- teď udělá v reedicích za čtyři a půl a nový modely budou ještě dražší.
To je samozřejmě sprosťárna.
Zvlášť v kontrastu s klesající kvalitou a ještě jsou tyto modely už převážně plastové, včetně podvozku.

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

cena práce v číne rapídne narástla...s tým nič nenarobíme, preto sú reedície drahšie
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“