Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porovnání modelů
No, to je pravda, jestli to bude stát vedle sebe.
Jinak já půjdu také do té čistě červené 458 GT2, na těch LeMansovkách mě štvou ty chybějící polepy.
Jinak já půjdu také do té čistě červené 458 GT2, na těch LeMansovkách mě štvou ty chybějící polepy.
BMW M3 E30 - Autoart

Kromě jiné barevné kamufláže a jinak umístěné střešní anténě jsou to úplně identické modely.Dělí je ale rozdíl cca 5 ti let. A ten Watson´s je v té pěkné Mileniácké krabici s vyfoceným modelem. A ta Fina v rámci zkvalitnění nabídky je v té ohavné blistrové krabici jak nějaký Norevy za 40 éček.Za toto že AUTOart hanba nefackuje.A je tam ještě jeden rozdíl - model podražil o cca 900 CZK...
Kromě jiné barevné kamufláže a jinak umístěné střešní anténě jsou to úplně identické modely.Dělí je ale rozdíl cca 5 ti let. A ten Watson´s je v té pěkné Mileniácké krabici s vyfoceným modelem. A ta Fina v rámci zkvalitnění nabídky je v té ohavné blistrové krabici jak nějaký Norevy za 40 éček.Za toto že AUTOart hanba nefackuje.A je tam ještě jeden rozdíl - model podražil o cca 900 CZK...
Ještě je tam výrazný rozdíl v geometrii předních kol. 

Výřez předního blatníku je větší z toho usuzuju na novou formu.
Nejpodstatnější "zkvalitnění" je podle mne změna podvozku z kovového za plastový
Že je hanba nefackuje!

Že je hanba nefackuje!
Jirko zdání klameVýřez předního blatníku je větší z toho usuzuju na novou formu.

No nejsem si jistý,kovový asi nebude,spíš takovým dojmem působí,protože je krásně lakovaný na bílo,kdežto u Finy je to nelakovaný obyčejný černý plast.Nejpodstatnější "zkvalitnění" je podle mne změna podvozku z kovového za plastový
U továrního "Cecotta" č.3 a původních civilních M3 je kovový.
U černé "plain body version" už mám plastový,tak myslím,že FINA na tom bude stejně.
U černé "plain body version" už mám plastový,tak myslím,že FINA na tom bude stejně.
Ono by možná stačilo vzít je oba do ruky a jenom porovnat váhu. To se taky pozná podíl plastů. Já nemám ani jeden z nich, ale usuzuju tak podle jiných případů. Přivádí mě na to i to rozčapené přední kolo na Watson´s, jestli to nebude právě dlouhým stáním na jednom místě a vyšší váhou.

U první edice měly takto posazená kola všechny M3 DTM.

Hmm, ono je trošku rozdíl i v postavení zadních kol, ale u těch předních je to tedy až příliš. Díval jsem se schválně ze zajímavostí i na skutečné fotky a zase tady ta pravda bude někde uprostřed mezi první a druhou edici. Ale to jen tak na okraj, alespoň jsem si rozšířil obzory, tenhle bavorák z DTM mě nějak nebere, i když asi po čase bude mít i větší hodnotu, jak to tak pozoruju. Což příliš nechápu, tohle fakt neumím odhadnout a často se jen divím.