Tuning, předělávky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuning, předělávky

Příspěvek od Stevko86 »

dík, som čakal či sa Sváťa ako Tatrafanúšik chytí :D...myslim ze nejaka ta velmi lacná konkurencia by Knoppovi nezaškodila, hlavne ked ide o take krasne a vyrobcami nedotknuté auto :)

inac, celkom by ma zaujimali rozdiely medzi jednotlivymi verziami...viem ze boli tri (1957-63,63-67,67-75) a mne sa paci hlavne tá stredná s tymi triezvymi stryrmi prednymi svetlami...a čo sa týka rozdielov tak narazníky boli iné, predne svetlá + velkost otvoru okolo nich, zadné kapsy na poslednej generácii,palubná doska a nejake tie chromove pasiky na bokoch...ale myslim ze ináč uz bolo vsetko ostatné rovnaké..každopádne nejake info alebo link na rozdiely a detaily ohladom vsetkých 603jiek by pomohol :)...a ešte ta zavodná oranžová B5 mi nejak nejde z hlavy :D
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Co si tak Stevko vzpomínám,rozdíly tam byly i ve velikosti zadních a čelních skel,přední a zadní kapota,zadní ploutve.Byly tam prostě rozíly jak mezi jedničkovou,tak dvojkovou i trojkovou verzí.Mě zase nejvíce fascinuje jedničková verze :)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

jj na kapotu som zabudol :D..plutvy to viem, tie sklá si este obzriem :)...budem musiet spravit master nejak bez predku a bez plutiev...

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

dorobil som dvere, lebo sa mi stávalo že pri brusení boku to odniesla aj hrana dverného otvoru...takto sa to brusi ovela lepsie + lepsie vidiet tvar...+ som kusok prebrúsil celkový tvar do obla (zvyslý smer)

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak to jsem zvědavej.A neměl být ten bok trochu víc zakulacenej? Zdá se mě moc plochej.Ale v každým případě udělat T603-to bude pěknej oříšek :)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

jj podla vykresov z netu je ten bok ovela oblejší, ale na fotkach mi pripada plochší...ono sa to stratí, ked viac zabrúsim predok a zadok (pri kolesách) kde to ubieha...lebo ked sa na to teraz pozriem, praveze mi pripadá ze som ho velmi oblý spravil (neviem ci to na tejto fotke dobre vidiet, pozeraj na koniec dverí) + veľa spraví ešte odsadený vrch dverí, ktorý sa ubieha ovela viac ako bok(dnes ho dorobím aby som mohol dalej brúsiť tuto cast)...jj 603 je sama oblina :)

Obrázek

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

díki moc, take stránky mi treba ako soľ :) tam vzdy krasne vidno jednotlivé tvary a detaily :)

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

každopádně ti tam chybí ten náběh od spodu předního blatníku který jde pak po celém boku pod okny až dozadu,pokud teda nebudeš dělat jako nástavbu na nynější základ.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

T 603 je vůbec takový specifický auto. Když se tam třeba měnily prahy a karoserie se nedala na točnu,tak se stáhla v místě odřezaných prahů a byla na vyhození.
Pár takových kousků jsem viděl. ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“